Escobar
Council
abi sende o fotoğraf varken valla inanmıyorum ben artık ????Yaw yok yok tezgah değil ya????
abi sende o fotoğraf varken valla inanmıyorum ben artık ????Yaw yok yok tezgah değil ya????
Sendemi esco ya şimdi üzüldüm tam senide çağıracaktım????abi sende o fotoğraf varken valla inanmıyorum ben artık ????
Arkadaşlar bir denesinYaw yok yok tezgah değil ya????
Cüzdanlarınızı alınız yanınıza , içide dolu olsun
Her kuşun eti yinmez ????@comandante sen gel bari
şişttt sus be kimsecikler duymasın. özelden gonuşalım bunları. çaktırma herkese.Yav sen niye benim bacanağıma atıyon topu ???? ben biliyom zateee bacanağımı @yobb dimi bacanak ????
Ben dayı dedim dayıcım dedim direk hadi allah versin başka kapıya dedin dayıcım yaaa ????
korrdinatları ver geliyom. burs vermişsin o gadar huguk okumam için gelmem mi@comandante sen gel bari
Diğer arkadaşlar beni hiç tanımamış komutan gidince sende göreceksin onlar kaybetti????????şişttt sus be kimsecikler duymasın. özelden gonuşalım bunları. çaktırma herkese.
korrdinatları ver geliyom. burs vermişsin o gadar huguk okumam için gelmem mi![]()
![]()
Oltayı attı lepisdes bile çıksa kar ama, herkes uyandı artık ????????????
Dişinin arasına kaçar, boğazına takılır bak ona göre ????Diğer arkadaşlar beni hiç tanımamış komutan gidince sende göreceksin onlar kaybetti????????