Ahmet
Community
kilotlu çorap geçirdi ya dün gece kafaya. içinde yeni bişeyler uyandı demekki ???? ???? ???? ????

kilotlu çorap geçirdi ya dün gece kafaya. içinde yeni bişeyler uyandı demekki ???? ???? ???? ????
ayoll komutanım yapma şöyle şeyler ????kilotlu çorap geçirdi ya dün gece kafaya. içinde yeni bişeyler uyandı demekki ???? ???? ???? ????
Abi söyledim çok eğlendi. O da eski bir vaper ama bizim muhabbeti bir türlü anlamiyor.sadece bi tlf kadar uzağız. tekrara çok çok geçmiş olsun. yengeme söyledin dimi![]()
Teşekkür ederim dostum. Sıkıntımız ve çözümü konusunda hanım çok şanslı çıktı. Emin ellere düştük.abi yapabileceğimiz bir şey var ise her zaman buradayız. Doktor vs lazım olursa bakarım![]()
Aman hocam şakası bile sırttan aşağı soğuk terbazı görselleri var baya iyi oyuncuda silivri sıcaktır şimdi ban falan![]()
Ben artık saldım abim bez şişe olacak gibi değil birde tutamıyorum çok giülüyorum dayak atacaklar bana burda ters ters bakıyorlar. ????????
Kendine çöktü , işi öğrenmeye çalışıyorİyide esco noldu benim ayran tost ????????????
Elektrikler yok abi tost makinesi calismiyor haliyle ????İyide esco noldu benim ayran tost ????????????
Biyerden başlamak lazım ????????Kendine çöktü , işi öğrenmeye çalışıyor![]()
???? ???? ???? ????
Tama ya napalm tost yapma öyle getir kayıntımızı yapalım.????????Elektrikler yok abi tost makinesi calismiyor haliyle ????
Biyerden başlamak lazım ????????
????????sen yatmamışsınki. gün aymamış senin eskisinden devam gibi duruyo![]()
![]()
![]()
Yokk artık ama ya ????Tama ya napalm tost yapma öyle getir kayıntımızı yapalım.????????
Abi yoook yok niye zorluyon ????????????Tama ya napalm tost yapma öyle getir kayıntımızı yapalım.????????
Çok geçmiş olsunAbi, hastane işleri uzadı. P.tesi ye kadar cikartmiyorlar. Genel durum iyi. Hanımın 50. yıl bakımlarını tamamladık. Eve yeni bir aşk ile döneceğim
Keyifli buharlar.