Escobar
Council
işçi sınıfı hor görüldü şuansen tost dağıt boşver![]()
işçi sınıfı hor görüldü şuansen tost dağıt boşver![]()
anlamadım ama beğendim ????
Anlamasan da olur , olursa direk dalıyorsun olaya aynen devamsen tost dağıt boşver![]()
Abi, hastane işleri uzadı. P.tesi ye kadar cikartmiyorlar. Genel durum iyi. Hanımın 50. yıl bakımlarını tamamladık. Eve yeni bir aşk ile döneceğimnasılsın kardeşim. durumlar nasıl. merak ettirme bizi![]()
bende tokyoyum ozaman anasını satıyım ???? ????sanarsın la casede papel bak bak planlara bak ????
Koptum????????????ben az bi mola ????????????sanarsın la casede papel bak bak planlara bak ????
sadece bi tlf kadar uzağız. tekrara çok çok geçmiş olsun. yengeme söyledin dimiAbi, hastane işleri uzadı. P.tesi ye kadar cikartmiyorlar. Genel durum iyi. Hanımın 50. yıl bakımlarını tamamladık. Eve yeni bir aşk ile döneceğim
Keyifli buharlar.
abi yapabileceğimiz bir şey var ise her zaman buradayız. Doktor vs lazım olursa bakarımAbi, hastane işleri uzadı. P.tesi ye kadar cikartmiyorlar. Genel durum iyi. Hanımın 50. yıl bakımlarını tamamladık. Eve yeni bir aşk ile döneceğim
Keyifli buharlar.
Bende bunu anlamadım nasıl olecekbende tokyoyum ozaman anasını satıyım ???? ????
erken koptu bez şart şişe kurtarmıyo artık. @sihirbaz el at bi şu duruma. senin o bezden yolla kardeşimeKoptum????????????ben az bi mola ????????????
karakter bitane ablamız abi ????Bende bunu anlamadım nasıl olecek![]()
Geçmiş olsun Tekrardan.Abi, hastane işleri uzadı. P.tesi ye kadar cikartmiyorlar. Genel durum iyi. Hanımın 50. yıl bakımlarını tamamladık. Eve yeni bir aşk ile döneceğim
Keyifli buharlar.
Koptum????????????ben az bi mola ????????????
oyunculuğunu seviyorum abeii
Geçmiş olsun hocamAbi, hastane işleri uzadı. P.tesi ye kadar cikartmiyorlar. Genel durum iyi. Hanımın 50. yıl bakımlarını tamamladık. Eve yeni bir aşk ile döneceğim
Keyifli buharlar.
bazı görselleri var baya iyi oyuncuda silivri sıcaktır şimdi ban falanoyunculuğunu seviyorum abeii????
kilotlu çorap geçirdi ya dün gece kafaya. içinde yeni bişeyler uyandı demekki ???? ???? ???? ????
abi geçmiş olsunAbi, hastane işleri uzadı. P.tesi ye kadar cikartmiyorlar. Genel durum iyi. Hanımın 50. yıl bakımlarını tamamladık. Eve yeni bir aşk ile döneceğim
Keyifli buharlar.