Basagar
Community
???????? ben daha da Davos’a gelmem.
???????? ben daha da Davos’a gelmem.
Organizatöre mikrofonu uzatalım @comandante ????Bu arada buluşmalara ben niye çağrılmıyorum????
Napptın hocam Deşifre oldum.????????
Seyyar Tayyar lık ta var yani ????Napptın hocam Deşifre oldum.????????
şişttt sus be kimsecikler duymasın. özelden gonuşalım bunları. çaktırma herkese.
korrdinatları ver geliyom. burs vermişsin o gadar huguk okumam için gelmem mi![]()
![]()
çağrılmana gerek yokki. doğal üyesin sen. bide kırmızı dipli mehtupmu yolluycaktık ki gelecesen gel gayri ibibikler öttü sen yohsunBu arada buluşmalara ben niye çağrılmıyorum????
O günaydın kimse yok ben ve sen kaynanan da seviyormuş ben de börekçiye gidiyordum gel beraber takılalım .Okuya okuya okuya geldim okurken dilim damagım kurudu varsa bi çayınızı alırım
Günaydınlar efenimmm[emoji16]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol abim benim biliyorum öyle takıldım işim gereği zaten pek izin kullanamıyorum bu ara yoğun.Sen bana bakma????çağrılmana gerek yokki. doğal üyesin sen. bide kırmızı dipli mehtupmu yolluycaktık ki gelecesen gel gayri ibibikler öttü sen yohsun![]()
![]()
Neresi hemen geliyorum.
yok öyle diyip kaçmak. özelden gömdüm sana zatenSağol abim benim biliyorum öyle takıldım işim gereği zaten pek izin kullanamıyorum bu ara yoğun.Sen bana bakma????
Hemen yan sokakta kırtasiyecinin yanı????Neresi hemen geliyorum.
Konum hata verdi ???? sen bizim yerimize ye ????Hemen yan sokakta kırtasiyecinin yanı????
Ağını büyük kurmuş belli ????Hemen yan sokakta kırtasiyecinin yanı????
Aha ıskaladıKonum hata verdi ???? sen bizim yerimize ye ????