Escobar
Council
ohhhh ???? ????Kahvaltı etmedim afyonum patlamadı daha????
ohhhh ???? ????Kahvaltı etmedim afyonum patlamadı daha????
kaşarlı kavurmalı istiyo @Escobar anla gayri be yaaaKahvaltı etmedim afyonum patlamadı daha????
Sende mi brütüsKahvaltı etmedim afyonum patlamadı daha????
ağır yancı şiştttt yanlış olmasınYancının da bir ağırlığı duruşu olur beyaa![]()
bende girecem yancılık işine bu neymiş böyle hangi sanava girmek lazım ????Yancının da bir ağırlığı duruşu olur beyaa![]()
Aynen abi koskoca yancıağır yancı şiştttt yanlış olmasınkılavuza bile yazdık
![]()
![]()
???? ???? ???? ???? ????Ben sana ne dedim sen naaptın ben dovizcinin önünde bekliyorum se Erotic Shop ta çorabı kafana geçirmilsin bide oldumu orayımı çökecektik yandaki kasaba dalacaktık.az kalsın yakalanıyorduk????????????
kasapta napıcan koyunu karanfilinimi çalcaktın ????Ben sana ne dedim sen naaptın ben dovizcinin önünde bekliyorum se Erotic Shop ta çorabı kafana geçirmilsin bide oldumu orayımı çökecektik yandaki kasaba dalacaktık.az kalsın yakalanıyorduk????????????
bende girecem yancılık işine bu neymiş böyle hangi sanava girmek lazım ????
ahanda bu golkasapta napıcan koyunu karanfilinimi çalcaktın ????
Escobar kasaptan dövizciye akacaktık tabii kasabıda es geçmicektik malum et altınla dolarla kapışıyor artı kavurma unutma????????kasapta napıcan koyunu karanfilinimi çalcaktın ????
anlamadım ama beğendim ????Yönetime seslenelim bir chat eklentisi koysun daha önce bedrinin yayında da demiştim. Bu konuda baskı tim kuralım![]()
sanarsın la casede papel bak bak planlara bak ????Escobar kasaptan dövizciye akacaktık tabii kasabıda es geçmicektik malum et altınla dolarla kapışıyor artı kavurma unutma????????
sen tost dağıt boşveranlamadım ama beğendim ????