Basagar
Community
Neyse yırttık bu sefer de. ????????Offf bunları hemen gömim boğim de şifa olsun .akşama aparatif olaraktan.????Ellerine sağlık yobb yeah pardon yea kesene bereket????
Neyse yırttık bu sefer de. ????????Offf bunları hemen gömim boğim de şifa olsun .akşama aparatif olaraktan.????Ellerine sağlık yobb yeah pardon yea kesene bereket????
Safını belli et sende beya ????????????Muthissin dedeeeeeee kirk yil dusunsem aklima gelmez zuaaaaaa
????????????????
Ya baksana bana dogru sanki yukseleni benimSafını belli et sende beya ????????????
Yagmur yagar incedeeeen ????????????Ya baksana bana dogru sanki yukseleni benim
Gerci ne burcu onu da bilmiom
Milattan once burclar falan yoktu ama
????????????????
Merhaba İzmir...Heekeşlere meraba sobetiniz bol olsun
Aklıma gelmişken sorayım, ben çocukken Ankara vapuru vardı İzmir de, hala varmı ????Heekeşlere meraba sobetiniz bol olsun
Geldin hos elin bos gec ocagaa bakemHeekeşlere meraba sobetiniz bol olsun
"Hello World" daha yeni gruba dahil oluşum ve kimseyi tanımayışım sebebiyle muhabbetlere şimdilik kısıtlı olarak katılım sağlarım ( kimseyi kırmamak, kızdırmamak, gücendirmemek adına) ortama biraz ısınayım "Rick Sanchez is coming"Merhaba İzmir...
????????????????abi karagöz hacivat olayına sardık gene tabi karagöz @comandante hacivatı virmem ona ???? ???? ????
Merhaba hoşgeldiniz"Hello World" daha yeni gruba dahil oluşum ve kimseyi tanımayışım sebebiyle muhabbetlere şimdilik kısıtlı olarak katılım sağlarım ( kimseyi kırmamak, kızdırmamak, gücendirmemek adına) ortama biraz ısınayım "Rick Sanchez is coming"
Eski vapurlar kalmadı, şimdi hep deniz otobüsü. Çay söylüyorsun çay gelene kadar iskeleye yanaşıyorlar. Martılara simit atmak bile hayal oldu.Aklıma gelmişken sorayım, ben çocukken Ankara vapuru vardı İzmir de, hala varmı ????
Şimdi gidip tost yapayım. Az ortama ısınayım döncem ben sanaGeldin hos elin bos gec ocagaa bakem
İki tost yap cift kasarli
Biri bağa biri sağa
Sen solda kal
Abaciklar baksin bi fal
İki vakitte gozun nakitte
Dok paralari sıkı tutalım aralari
Konusacaksan az konus
İki soyle bir tokuş
Dikkat et kayma
Goygoy yolu hep yokuş
Bilirsen gelmeyi görürsün sevgiyi
Hey hos gelen bos gelen
Simdiye neredeydin sen
Naaaabeeeeerrr ????????????????
Dolapta kıyma da var ???? ???? ????Yobbcum akşam ki hesaba yea basagar kadir abi sponsor olacak bilgin olsun????
Burası goygoyhane, ayarı kaçırmamak suretiyle burda yazılana, gücenilmez, kızılmaz ????????"Hello World" daha yeni gruba dahil oluşum ve kimseyi tanımayışım sebebiyle muhabbetlere şimdilik kısıtlı olarak katılım sağlarım ( kimseyi kırmamak, kızdırmamak, gücendirmemek adına) ortama biraz ısınayım "Rick Sanchez is coming"
Olsun olsun, Senin canın sağolsun seni mi kıracam.Yobbcum akşam ki hesaba yea basagar kadir abi sponsor olacak bilgin olsun????
Hocam ayarı hiç bir zaman kaçırmadım, kaçırmayacağıma da eminim, benim en büyük derdim kimsenin yaşını bilmiyorum. Herkese hocam deyip aynı kelimeler ile hitap ettiğimiz için büyüklerimize karşı bilmeden yapabileceğimiz yanlış hareketlerdir. Umarım anlatabilmişimdir.Burası goygoyhane, ayarı kaçırmamak suretiyle burda yazılana, gücenilmez, kızılmaz ????????
Sen @comandante ile akransın o zaman, kafa kağıdı baya eskimiştir ????????????Bizim cucukluuumuzda mani dizilirdi guzeldi bizim cucukluumuz ah aaah
O zamanlardan alışkanlık cok yapmasamda keyifliyken gelir arada????
Yaş 36 antalyadan katılıyorum, balık burcuyum, yazın başında evrene yeşil gözlü yengeç burcu yağmur adında üç y li bi hanımefendi ricasında bulunmuştum pozitif enerjiyle ama hala geri dönüş yapmadı, üç y li hanımefendi gören duyan olursa lütfen bana haber versin...Hocam ayarı hiç bir zaman kaçırmadım, kaçırmayacağıma da eminim, benim en büyük derdim kimsenin yaşını bilmiyorum. Herkese hocam deyip aynı kelimeler ile hitap ettiğimiz için büyüklerimize karşı bilmeden yapabileceğimiz yanlış hareketlerdir. Umarım anlatabilmişimdir.