Olsun be orti hayatta herşey para değil, bem takılmam böyle şeylere, senin dostluğun daha önemli benim için ????????Yaw orti kendimi bi kötü hissettim sanki sana kazık atuyormuşum gibi geldi .????????
Ama sizin oraların yazıcısı meşurmuş öyle diyolar, burdan gelse gelse köfte gelirSen yazıcuyı al resimler bende????
Ooo bu yazıcıda mod çok artı aayakkabı bile bastırırız????Orti bu yazıcıdan pikoyla fev bastırabilirmiyiz acaba ????????
Ayakkabıyı bilmem de, piko bastırsak hemen satarız ????????Ooo bu yazıcıda mod çok artı aayakkabı bile bastırırız????
Tabikide dometes suyu ustadım sevgilerle????Enerji mi fişne mi domates suyu mu yoksa sek mi...
Dünyada çözümsüz hiçbişi yoktur az votka vardır...
Üstüne karabiber de ister misin hocam rus usulü olsun...Tabikide dometes suyu ustadım sevgilerle????
E olsun ağanın eli tutulmaz????Üstüne karabiber de ister misin hocam rus usulü olsun...
Az votka vereyim o zaman...Sen beni maymun etcen anlaşıldı.????
Az yeşil biber, 2 de yumurta oldumu türk usulüne döner ????????Üstüne karabiber de ister misin hocam rus usulü olsun...
Türk usulü rakı, rus usulü votka...Az yeşil biber, 2 de yumurta oldumu türk usulüne döner ????????
Bence de para hiç mühim değil, mühim olan miktarı.Olsun be orti hayatta herşey para değil, bem takılmam böyle şeylere, senin dostluğun daha önemli benim için ????????
Rakı eyidir ya, her akşam 2 double atarım.Türk usulü rakı, rus usulü votka...
Evren şu üç y mi bi versin votkaya tövbe edecem...
Yalnızken içemiyorum ben, anıları depreştiriyor, rakıya insan lazım, yalnızlıktan korkuyorum ben, psikoloğa gitme vaktim gelmiş...Bence de para hiç mühim değil, mühim olan miktarı.
Rakı eyidir ya, her akşam 2 double atarım.
Ben yalnız olunca içmeyi daha çok seviyorum. Kendimle konuşuyorum, gülüp eğleniyoruz beraber.Yalnızken içemiyorum ben, anıları depreştiriyor, rakıya insan lazım, yalnızlıktan korkuyorum ben, psikoloğa gitme vaktim gelmiş...
Ön sev... pardon hazırlıkta ister rakı, kendini hazırlıycan. Ne demiş bir büyüğümüz hamile olan eşine:Yalnızken içemiyorum ben, anıları depreştiriyor, rakıya insan lazım, yalnızlıktan korkuyorum ben, psikoloğa gitme vaktim gelmiş...