Kurtuldum sanma sende ????abi benim hesabıda @sihirbaz dan al ????????????????
Karışmış yine buralar. Ne güzel eski günlerdeki gibi
Kurtuldum sanma sende ????
Gidiş o gidiş????Tamamdır orti, şu döviz hesabını kantrol edip geliyom hemen ????????
Beni kızdırıp monoton hayatına heyecan mı arıyon????Hayırlı olsun verdim gitti
-pardon o burda denmiodu dimi ????????
Cumartesi vericem cevabımı????Gidenin ardından laf dimez derken, majör gitti daha da bişey demem mi diyon, yani ????
Hayırlı olsun mu bana macör ????????????
Beni kızdırıp monoton hayatına heyecan mı arıyon????
Cumartesi vericem cevabımı????
Kaşınma bebe otur mama sandelyende ????cumartesi mi vericen abi
Aaa sihirli cumleyi kullandi komutanBeni kızdırıp monoton hayatına heyecan mı arıyon????
Offf bunları hemen gömim boğim de şifa olsun .akşama aparatif olaraktan.????Ellerine sağlık yobb yeah pardon yea kesene bereket????@y€a mı öyle deseneeeee beee yaaaa buyur kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 23839 Ekli dosyayı görüntüle 23840 Ekli dosyayı görüntüle 23841
Gidişi gidişi verisin bakıyom ???????????? seninde suyun kaynamış anlaşılanAaa sihirli cumleyi kullandi komutan
????????????
Ama kac kere dicem sana insan icinde yapma böyle diye büyümedin gittin ????????????
Kaçıyomuş gibi olmasın ama, cumartesi işim çıktı, arabanın egzoz bilyası dağılmış onu değiştirmem gerekiyo ????????Beni kızdırıp monoton hayatına heyecan mı arıyon????
Bütün sorunlarda hep arkada çıkıyo sende ????????????????Kaçıyomuş gibi olmasın ama, cumartesi işim çıktı, arabanın egzoz bilyası dağılmış onu değiştirmem gerekiyo ????????
Egzoz yanda bunun, tabi cipe binen burjuva adam ne bilsin ????????????Bütün sorunlarda hep arkada çıkıyo sende ????????????????
Muthissin dedeeeeeee kirk yil dusunsem aklima gelmez zuaaaaaaBütün sorunlarda hep arkada çıkıyo sende ????????????????