Pleasewait
Council
Hoşgeldin. Sefalar getirdin üstadım. ????Reklamı gördüm geldim
herkese selamlar!
Hoşgeldin. Sefalar getirdin üstadım. ????Reklamı gördüm geldim
herkese selamlar!
Teşekkür ederim üstadımGözünüz aydın olsun.
Can sıkacak birşey yok, ben seve seve paylaşırım, buyrun gelin beylikdüzünden sonraki durak, ????????Pamuğum bitmiş... Canım sıkıldı bak..
Pambığı kendim bitirdim,sizin bir suçunuz yok...@Pineapple admininizin pamuğu bitmiş, bakın kızarsa banlar hepinizi
Pamuk verin muhtara
Köprü kapalı şimdi gelmem uzun sürer.. Yoksa 200 km falan,ne olacak yahu...????Can sıkacak birşey yok, ben seve seve paylaşırım, buyrun gelin beylikdüzünden sonraki durak, ????????
Senle ben %80 komşuyuz ya, susuyorum benPambığı kendim bitirdim,sizin bir suçunuz yok...
Köprü kapalı şimdi gelmem uzun sürer.. Yoksa 200 km falan,ne olacak yahu...????
Pambığı kendim bitirdim,sizin bir suçunuz yok...
Gönderiniz hocam istediğin pamuk olsun kargoyu öde yeter 1 tane pamuk değil mi altı üstü kargo 40 TL ????Pambığı kendim bitirdim,sizin bir suçunuz yok...
o neeemiş ya 40 liraya pamuk mu olur, tevekkeli değil boş yere 5-6 kişi ortak girmiyoz biz pamuğaGönderiniz hocam istediğin pamuk olsun kargoyu öde yeter 1 tane pamuk değil mi altı üstü kargo 40 TL ????
Tövbeler tövbesi ben pamuk ücreti demedim kargo dedim ????????o neeemiş ya 40 liraya pamuk mu olur, tevekkeli değil boş yere 5-6 kişi ortak girmiyoz biz pamuğa
He 40 lira kargo için ise ucuz o yaaTövbeler tövbesi ben pamuk ücreti demedim kargo dedim ????????
Valla hocam yazmak ile yazmak arasında kaldım. Ama üstü kapalı yazayım x bir klon pamuğu 15 TL den veriyorum ben kargoda 11 TL yani bu şekilde bakarsak cidden kargo çok pahalıHe 40 lira kargo için ise ucuz o yaa
Şöyle bir şey bile 50 lira bu ülkede, 40 lira kargo çok uygun bence
Ekli dosyayı görüntüle 5988
Hocam çok göreceli o ya, anlaşmalı kargolar uygun iken anlaşma yok ise afaki fiyatlar çıkıyor.Valla hocam yazmak ile yazmak arasında kaldım. Ama üstü kapalı yazayım x bir klon pamuğu 15 TL den veriyorum ben kargoda 11 TL yani bu şekilde bakarsak cidden kargo çok pahalı
O konuya girmiyorum abi ben 350-450 arası olmuş bu aradaTabi tabi hal öyle olunca bedavadan az pahalı 450 TL'lik ato da oluyor ????????
Komşuysak eğer çaya çorbaya düşeriz,şey yapalım onu birSenle ben %80 komşuyuz ya, susuyorum ben
Geçen bir arkadaşımıza cam ve driptip yolladım, kargoyu öderim diye delikanlılık yaptı. 23 lira ödemiş. Küfür ediyor beni her görüşünde....Gönderiniz hocam istediğin pamuk olsun kargoyu öde yeter 1 tane pamuk değil mi altı üstü kargo 40 TL ????
Aynen bide benimkisi anlaşmalı. Kargo bide anlaşmasız ise ne tuttururlarsa. Örnek veriyorum ben arkadaşıma bir atomizer hediye ettim şubeye istedi çocuk 11 TL kargo çıktı (ev adresinde aynı ücret benim anlasmam)ertesi gün benim şarj aletine ihtiyacım oldu arkadaşımda fazladan varmış madem bende sana bunu hediye edeyim dedi ertesi gün şube teslim gönderdi 18 TL aynı şubeler bunlar gidişte dönüşte çıkan ücret bide eve isteseydim kim bilir ne çıkardıHocam çok göreceli o ya, anlaşmalı kargolar uygun iken anlaşma yok ise afaki fiyatlar çıkıyor.
O konuya girmiyorum abi ben 350-450 arası olmuş bu arada