Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hocam yazmak ile yazmak arasında kaldım. Ama üstü kapalı yazayım x bir klon pamuğu 15 TL den veriyorum ben kargoda 11 TL yani bu şekilde bakarsak cidden kargo çok pahalı
Hocam çok göreceli o ya, anlaşmalı kargolar uygun iken anlaşma yok ise afaki fiyatlar çıkıyor.
Tabi tabi hal öyle olunca bedavadan az pahalı 450 TL'lik ato da oluyor ????????
O konuya girmiyorum abi ben :) 350-450 arası olmuş bu arada :)

Senle ben %80 komşuyuz ya, susuyorum ben :)
Komşuysak eğer çaya çorbaya düşeriz,şey yapalım onu bir :)

Gönderiniz hocam istediğin pamuk olsun kargoyu öde yeter 1 tane pamuk değil mi altı üstü kargo 40 TL ????
Geçen bir arkadaşımıza cam ve driptip yolladım, kargoyu öderim diye delikanlılık yaptı. 23 lira ödemiş. Küfür ediyor beni her görüşünde.... :D

Hocam çok göreceli o ya, anlaşmalı kargolar uygun iken anlaşma yok ise afaki fiyatlar çıkıyor.

O konuya girmiyorum abi ben :) 350-450 arası olmuş bu arada :)
Aynen bide benimkisi anlaşmalı. Kargo bide anlaşmasız ise ne tuttururlarsa. Örnek veriyorum ben arkadaşıma bir atomizer hediye ettim şubeye istedi çocuk 11 TL kargo çıktı (ev adresinde aynı ücret benim anlasmam)ertesi gün benim şarj aletine ihtiyacım oldu arkadaşımda fazladan varmış madem bende sana bunu hediye edeyim dedi ertesi gün şube teslim gönderdi 18 TL aynı şubeler bunlar gidişte dönüşte çıkan ücret bide eve isteseydim kim bilir ne çıkardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri