Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komşuysak eğer çaya çorbaya düşeriz,şey yapalım onu bir :)

Geçen bir arkadaşımıza cam ve driptip yolladım, kargoyu öderim diye delikanlılık yaptı. 23 lira ödemiş. Küfür ediyor beni her görüşünde.... :D
He ya, onu bi şaapalım müsait bir zamanda.

Sürat'ın kredili kargosu cidden iyi ama kendisi kötü. Adamların ortalama teslimat süresi 1 haftaya çıktı bu aralar.

Tekrardan hoşbuldum dostlarım bana iyi dileklerini sunan herkese çok ama çok teşekkür ederim :) beni seveler bizden :) sevmeyenler düşüsün ????????????

Darısı @aXXo kardeşimin başına ????????????

Ben kaygımı attım artık 2 haftada izne ayrıldımmı 1 temmuz itibariyleeee tamamdırrrr deymeyin keyfime :)

Bir kaç gün daha uzak kalabilirim forumdan sadıcımın düğünü var nasipse o kutsal görevide yerine getireyim sonra heeep forumdayım bizi sevenler ile sevgi yumağı olacağız ????????????

Neyse sevmeyenleride seviyoruz yaradandan ötürü ????

Herkeslere iyi forumlarrrr keyifli buharlar ????????????

Tekrardan hoşbuldum dostlarım bana iyi dileklerini sunan herkese çok ama çok teşekkür ederim :) beni seveler bizden :) sevmeyenler düşüsün ????????????

Darısı @aXXo kardeşimin başına ????????????

Ben kaygımı attım artık 2 haftada izne ayrıldımmı 1 temmuz itibariyleeee tamamdırrrr deymeyin keyfime :)

Bir kaç gün daha uzak kalabilirim forumdan sadıcımın düğünü var nasipse o kutsal görevide yerine getireyim sonra heeep forumdayım bizi sevenler ile sevgi yumağı olacağız ????????????

Neyse sevmeyenleride seviyoruz yaradandan ötürü ????

Herkeslere iyi forumlarrrr keyifli buharlar ????????????
Kolay gelsin abi tekrar hoş geldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri