Başa bela olur vallahi. Kaçırırlarsa. ????????????????
Abi geçmiş olsunHerkese selam olsun. Src sınavınıda atlattım. Allaha şükürler olsun. Saygılarımla...
Gözünüz aydın olsun.Herkese selam olsun. Src sınavınıda atlattım. Allaha şükürler olsun. Saygılarımla...
????????
Elmacılarla yakın temastayız,eli kulağında. Bugün yarın haber gelir diye umuyoruz@Pineapple adaş ne zaman normale dönüyoruz sihirlibuhar sihirligoygoy kalacak yoksa
Abi trafik nasılUğradım bi. Aferin mekana sahip çıkmışsınız
Çöle döndü burası, hoş tam benlik oldu oda var ???? ???? ????Elmacılarla yakın temastayız,eli kulağında. Bugün yarın haber gelir diye umuyoruz
Daha çıkmadımki ???????????????? sen hiç bayanların hazırlanmasını beklememiş gibisinAbi trafik nasıl
komutanım gözün arkada kalmasınUğradım bi. Aferin mekana sahip çıkmışsınız
Ben o fasıl bitti çıkıyorsun zannettim abi sabah 7 de başlamadı mı o fasılDaha çıkmadımki ???????????????? sen hiç bayanların hazırlanmasını beklememiş gibisin
O değilde dönüşte bi dünya sayfa birikmiş oluyo okuması bitmiyo az konuşun deee ???? ???? ????komutanım gözün arkada kalmasın
Cıksss herkes ben mi sabahın köründe kalksın ????????????Ben o fasıl bitti çıkıyorsun zannettim abi sabah 7 de başlamadı mı o fasıl
Haydi uğurlar ola Abi ????Hazırım emri geldi ben gittim
Hadi hayırlı olsunHerkese selam olsun. Src sınavınıda atlattım. Allaha şükürler olsun. Saygılarımla...