comandante
Council
işimiz goygoy. bu kadar mutsuzlukta bi yudum mutluluk verdiysem ne mutlu banaabi sabah sabah güldürdün yav ????
işimiz goygoy. bu kadar mutsuzlukta bi yudum mutluluk verdiysem ne mutlu banaabi sabah sabah güldürdün yav ????
çocuklara ver kaçabi esnaflık yapıyorum ben emeklilik yok bizde ????
oy oy oyyyy senin yol çok uzun desene. önce eş bul sonra evlen çoluk çocuk ufffffff bence direkt emeliliğe geçen bi tünel falan kazdaha yaşımız genç abi bi evlenelim ondan sonra ????
Daha sabahlara kadar bebek susturmaya çalışıp sabah işe gidilecekoy oy oyyyy senin yol çok uzun desene. önce eş bul sonra evlen çoluk çocuk ufffffff bence direkt emeliliğe geçen bi tünel falan kaz
oda vardı dimi yaaa unuttumaç kalmayalım sonra ????
gecenin bi yarısı mesajını gördüm. dedim Ahmet çocuk sallıyo kesin yaşadık biliriz o günleriDaha sabahlara kadar bebek susturmaya çalışıp sabah işe gidilecek
Dün gece 4 tü yattım sabah 7.30da kalktım abigecenin bi yarısı mesajını gördüm. dedim Ahmet çocuk sallıyo kesin yaşadık biliriz o günleri
pıfff iş var cumartesi bile
abi esnaflık yapıyorum ben emeklilik yok bizde ????
Dün gece 4 tü yattım sabah 7.30da kalktım abi
hocam gözüm korktu ????Daha sabahlara kadar bebek susturmaya çalışıp sabah işe gidilecek
korkmasın hocam bir gülüyor her şeye değerhocam gözüm korktu ????
allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah ☺korkmasın hocam bir gülüyor her şeye değer
hocam fazla kurcalarsak hemşeri çıkabiliriz aman farklı cartel olmayalımda ????????Neresinden ? Çıkaramadım da ????
28 ga khantal 2-2,5 mm 6-7 tur aralıklı 1,2-1,3 ohm. jellyfish pamuk sıkı. akıtma yok yanma yok genelde tek delik besleme 1,5 delik havalandırma ile yaşayıp gidiyom@comandante abi sen spicayı nasıl sarıyorsun