sotw
Council
@comandante üstat güzel yaprak dolması da sararsın sen, serçe parmak kalınlığında
@comandante abi sen spicayı nasıl sarıyorsun
@comandante abi sen spicayı nasıl sarıyorsun
yok benim sorumluluğum mangal ve balık mezeleri. gerisine yengeniz el sürdürtmüyo. hani elide bayağı güzel. dokunasım bile yok@comandante üstat güzel yaprak dolması da sararsın sen, serçe parmak kalınlığında
fesleğenli levrek marin yada hardallı levrek marin. en favorilerim bunlar.
sabah sabah ne diyom ben yaaa. anlatırken bile içesim geldi ???? ???? ????
o kadarda değil ya kendim için zevkine. bu saatten sonra zora komam kendimi hiçAbi seni masterchefe yollayalım
evdeki lakabım beylikdüzü filozofu. hiç farkım yok mandıracıdan
malt dene en güzel o iyi gelirGünaydın abiler sabahın 7 sinde kalkıp kabak çiçeği toplamaya gittim ağrı kesici öneriniz var mı
Günaydın abiler sabahın 7 sinde kalkıp kabak çiçeği toplamaya gittim ağrı kesici öneriniz var mı
işimiz bu napak hoşgeldinGünaydın goygoycular
Evde annemler var abi öğlenden sonra helvamı yersiniz ????malt dene en güzel o iyi gelir
Terzi kendi söküğünü dikemez derler ????????Yaw sen yarı doktor sayılırsın bak başının çaresine ????
Hayırdır abi nesi var ki enfeksiyon falan mıalphayı görünce aklıma geldi. bugün üsküdara gidicem yine. benim köpeği vet. götürücem. iyileşse artık şu gözüde. çok uzun sürecek sanki
yok çarpmadan dolayı sol gözü şişti . kanama tansiyon var. görmüyor şu an. onunla uğraşıyorum bayramdan beriHayırdır abi nesi var ki enfeksiyon falan mı