serkans1
Community
Valla harbi bu defa biraz abartmışlar. 450 nedir yahu!!!Abi uzun zamandır söylüyorum, sen yakın şahitsin. Allah için söyle bana haklı mıyım haksız mıyım? Ha bu yapılanın yenir yutulur yanı var mı?
Valla harbi bu defa biraz abartmışlar. 450 nedir yahu!!!Abi uzun zamandır söylüyorum, sen yakın şahitsin. Allah için söyle bana haklı mıyım haksız mıyım? Ha bu yapılanın yenir yutulur yanı var mı?
Afiyet şeker bal olsun üstadım.Afiyet olsun üstad,bende karpuz yedim şimdi ????
Abi kalkıp savunanlar, falanlar filanlar çıkacak falan ohooo, bir sürü iş. Bu konuda bana mesai sonrası gelin, klavyem elimde olsun lüffen.Valla harbi bu defa biraz abartmışlar. 450 nedir yahu!!!
Boşver, alan memnun, satan çok daha memnunAbi kalkıp savunanlar, falanlar filanlar çıkacak falan ohooo, bir sürü iş. Bu konuda bana mesai sonrası gelin, klavyem elimde olsun lüffen.
Cümlenin kalan kısmına imza atarım. Eminim dört köşedir.Boşver, alan memnun, satan çok daha memnun
Öm at bana bari,meraktan uyuyamam yoksa,az biraz anladım ama hepicini anlamak istiyom ????Abi kalkıp savunanlar, falanlar filanlar çıkacak falan ohooo, bir sürü iş. Bu konuda bana mesai sonrası gelin, klavyem elimde olsun lüffen.
Yerli tüketiciyi seven birileri, doymadık biraz daha sevelim demiş. Benden bu konuda bu kadar. Cidden beni sokmayın o konuya, ban yerim.Öm at bana bari,meraktan uyuyamam yoksa,az biraz anladım ama hepicini anlamak istiyom ????
Kim bu öpücüBu platform dışına pek çıkmadığımdan kavrayamamıştım tam olarak olayı ama biraz araştırma sonrası buldum 450 TL lik yerli atomizeri.
İon v2 hem dl deck hem mtl deck driptipler falan filan birkaç muhabbet var fiyat normal diyip geçeyim bari nasıl olsa bu fiyatlara hiç atomizer almadım almayacağımKim bu öpücü
Aradığınız goygoycular şu an da pire uçuruyorlar lütfen daha sonra tekrar deneyinGünaydın Goygoycular,
Have a Nice day ????
Cevap verilmiş. Her zamanki öpücüler. Gerçi ben yıllardır aynı atoyla devem ediyor ve edeceğim için beni pek ilgilendirmiyor ama illa öptüreceksem de kayfuna öptürürüm.Kim bu öpücü