Türk
Council
Abi konuşturma şimdi benidimedimmi bak. adamın yerimde gözü var yaaa. facede yayında bile ben comandante diyip durdu ???? ???? ???? ????

Abi konuşturma şimdi benidimedimmi bak. adamın yerimde gözü var yaaa. facede yayında bile ben comandante diyip durdu ???? ???? ???? ????
Kırmızı olmayacağımı bildiğim için istiyorum zaten.Size üzücü bir haber vermek isterim;
Moderasyonun ban yetkisi yok... ????
seni gıcıklandırmak en sevdiğim şey. picodan bilem güzel ???? ????Abi konuşturma şimdi benisevmiyorum senin kullanıcı adını, gıcığım sana. Şaş kaza bir ban yetkim olursa, fare hep senin üstünde olacak, ondan olmasın öyle bir şey. İyiyim ben böyle kenarda uslu uslu oturuyorum.
Burada sövemiyom ya, dürt sen beniseni gıcıklandırmak en sevdiğim şey. picodan bilem güzel ???? ????
Biz seni balyozlu yönetici biliyorduk @Pineapple , şok şok şokSize üzücü bir haber vermek isterim;
Moderasyonun ban yetkisi yok... ????
Yok abi bencw tam tersi.Biz seni balyozlu yönetici biliyorduk @Pineapple , şok şok şok![]()
ban şiftahınıda açtım@Escobar "Aliexpress Kargo Takibi" başlığında tüm yazıyı bold yazdığın için uyarı almışsın hocam.Normalde bir gün kalıp gitmesi gerekiyordu,yerini sevmiş ki sabit kalmış sende
Geçenlerde @KeaSH07 'a uyarı verirken yanına ban da atmıştım mesela..Yazmasa haberim dahi olmayacaktı.Sistemsel sorunlar olabiliyor böyle..
Benimki de az şekerli Türk kahvesi olabilir gibi bi izlenim edindim...Yeşili severim bilirsin ama ard arda bir el sürçmesi olursa şayet, sonu hayrolmaz![]()
1 güney ameriga gomutanının kullanıcı adı, uzman onbaşı,, olur![]()
Sonra artık fareyi sallarım kime gelirse![]()
Şincik bu şiringillerin ban yetkisi mi var yaniban şiftahınıda açtım
artık +1 bonus ban hakkım var , yanlışlıkla ban atıldıgı için sanırım![]()
hoşbulduk hocamŞincik bu şiringillerin ban yetkisi mi var yani
Aman dikkat
ooo keash abimde burdaymış hoşgeldin abi![]()
Balyoz duruyor,kullandırtmıyorsunuz ki adama...Herkes herkesle anlaşıyor,kaos yok kaos..Kaos olsa da çıkarıp koysak balyozuBiz seni balyozlu yönetici biliyorduk @Pineapple , şok şok şok![]()
Bir iki saatlik banın aramızda lafı mı olur,lütfenban şiftahınıda açtım
artık +1 bonus ban hakkım var , yanlışlıkla ban atıldıgı için sanırım![]()
yanına + nane likoruyle çok iyi oluyor
Hocam geçmiş olsunbir gün hastaneydi işti uzak kaldık ne geyik dönmüş
dün belliydi ama millet yer bulamıyınca buralara dadandı ???? ????
Forum da yer kalmadı herkes dip dibe , akraba olma aşamasına gelmesek baribir gün hastaneydi işti uzak kaldık ne geyik dönmüş
dün belliydi ama millet yer bulamıyınca buralara dadandı ???? ????
ben serinlemek için şuan sağlıksız cola yerine , doğal sağlıklı olan biralarımdan içiyorum şuan![]()