comandante
Council
Yeni gelenlere devrecilik mi yapsak diyecem ama
işin ucunda yer wc temizlemek var bizimde üst devre şirincikler ????
tertipçilik devrecilik yassahhhhh gomutan emri
Yeni gelenlere devrecilik mi yapsak diyecem ama
işin ucunda yer wc temizlemek var bizimde üst devre şirincikler ????
Batumda vape parti yapalım
bekarlara ve eşlerinden izin kağıdı alabilenlere özel
O akıla kışt deöğlen öğlen cuma cuma aklıma deli düşünceler soktun be sakallı döğmeli adminim yaaa ????????
çok fazlada şeetme. millet evlenip sonra sana gelmesin geriBatum - İzin Kağıdı - İzin alabilmek - Bekar Gibi Hissetmek - Vape Parti Adı Altında Çıldırmacalar
Bekarlık Sultanlıktır, Bekarlar Unutmayın,
Ciddiye Alın Evli Arkadaş ve Abilerinizi
Ama baba diyen bir vatandaş olursa eğer, sırf onun için bile değer dediğiniz olabilir
İsmine takılmayın arkadaşlar önemli olan İŞLEVİBu arada picoyuda küçümsemeyelim arkadaşlar,
Bakın büyüdü abileri pico x oldu.
Yakında okula başlayacak o zamanda PİCODES olacak ????
toptan kestim hesabı
hiç hazetmem özel hissettir bana kendimi ???? ????
o değilde +50den sonra buraya gelince bi çocuklaşma, gençleşme bende. hanım görmesin kesin şüpheye düşecek
Adı Escobar ya dikkatli olalım diyedir@Escobar "Aliexpress Kargo Takibi" başlığında tüm yazıyı bold yazdığın için uyarı almışsın hocam.Normalde bir gün kalıp gitmesi gerekiyordu,yerini sevmiş ki sabit kalmış sende
Geçenlerde @KeaSH07 'a uyarı verirken yanına ban da atmıştım mesela.. Yazmasa haberim dahi olmayacaktı.Sistemsel sorunlar olabiliyor böyle..
biz geceleri saymıyoz ama geceler bizi sayıyo o kötügeceleri saymıyom zaten
gece kim ben tanımıyom onu. onunla küsüm. saylamasın benibiz geceleri saymıyoz ama geceler bizi sayıyo o kötü
sadece hava da nereye kadarHavaya bak misss, bizim sıcaktan saç diplerimiz ağlıyor burda...
gürcüde geceler saylanmıyormuş. ora gidek en iyisibiz geceleri saymıyoz ama geceler bizi sayıyo o kötü
seninki önkayıt olmuşdevrecelik yapılacaksa ben yaparım
forum daha acılmadan bi acıktan denk getirdim herkezden 1 gün önce üye oldum
forumun açılış tarihi 8 mart
benim üyelik 7 mart
Batuma izin alabilirmiyiz kiBatum diye izin alıp Liviv'e gidelim...
ben şehir dışına çıkamıyorumBatum diye izin alıp Liviv'e gidelim...