comandante
Council
kurcala kurcala, daha güzele böyle araştırıp, sorgulayarak varırız. mahzuru yok faydası çokŞaka maka ben biraz daha forumun osunu busunu kurcalarsam ban ı yiyecem kafaya ????
kurcala kurcala, daha güzele böyle araştırıp, sorgulayarak varırız. mahzuru yok faydası çokŞaka maka ben biraz daha forumun osunu busunu kurcalarsam ban ı yiyecem kafaya ????
Hepimiz şu üç günlük dünyada ziyaretçi değil miyiz zaten....harbiden düşündümde nasıl oluyo anlamadım @Pineapple ????
çok derin girdin be ustamHepimiz şu üç günlük dünyada ziyaretçi değil miyiz zaten....
(Ben de bilmiyorum,bir bakayım nedenmiş )
Abi vakit kazanıyorum,çaktırma..çok derin girdin be ustam
Siz beni o sarı etiketten kırmızıya çevirin bakın nasıl azalıyor forumun nüfusu@Escobar "Aliexpress Kargo Takibi" başlığında tüm yazıyı bold yazdığın için uyarı almışsın hocam.Normalde bir gün kalıp gitmesi gerekiyordu,yerini sevmiş ki sabit kalmış sende
Geçenlerde @KeaSH07 'a uyarı verirken yanına ban da atmıştım mesela.. Yazmasa haberim dahi olmayacaktı.Sistemsel sorunlar olabiliyor böyle..
aman amannn. kendini bile imha eder. sakın vermeyin @PineappleSiz beni o sarı etiketten kırmızıya çevirin bakın nasıl azalıyor forumun nüfusu
Yoo, ya elim takılır yada sistemsel hata. Geri dönüş var mı? Hayır.aman amannn. kendini bile imha eder. sakın vermeyin @Pineapple
Bize iyi gelir boşver , gençlik iyidiro değilde +50den sonra buraya gelince bi çocuklaşma, gençleşme bende. hanım görmesin kesin şüpheye düşecek
geceleri saymıyom zatenBize iyi gelir boşver , gençlik iyidir
Kırmızılar Koba'yla bizim,moderasyon "yeşil"Siz beni o sarı etiketten kırmızıya çevirin bakın nasıl azalıyor forumun nüfusu
Gürcü ile ortak karar verileceği için bir şey diyemiyorum..Verelim derlerse kendileri biliraman amannn. kendini bile imha eder. sakın vermeyin @Pineapple
Yeşili severim bilirsin ama ard arda bir el sürçmesi olursa şayet, sonu hayrolmazKırmızılar Koba'yla bizim,moderasyon "yeşil"
Gürcü ile ortak karar verileceği için bir şey diyemiyorum..Verelim derlerse kendileri bilir
Kırmızılar Koba'yla bizim,moderasyon "yeşil"
Gürcü ile ortak karar verileceği için bir şey diyemiyorum..Verelim derlerse kendileri bilir
hocam ben burda ikna olmuştum şahsen ????Hepimiz şu üç günlük dünyada ziyaretçi değil miyiz zaten....
(Ben de bilmiyorum,bir bakayım nedenmiş )
bi ferahlık gelmedi değil hocam ????@Escobar @Pineapple almış fazlalığı rahatlamışsındır
dimedimmi bak. adamın yerimde gözü var yaaa. facede yayında bile ben comandante diyip durdu ???? ???? ???? ????Yeşili severim bilirsin ama ard arda bir el sürçmesi olursa şayet, sonu hayrolmaz
1 güney ameriga gomutanının kullanıcı adı, uzman onbaşı,, olur
Sonra artık fareyi sallarım kime gelirse
Size üzücü bir haber vermek isterim;
Moderasyonun ban yetkisi yok... ????