comandante
Council
çok yüklenmeyelim kardeşime be yaaaa ???? ???? ???? ????direk şu video geliyor aklıma tabi eski kayıt olduğu için o dönem ütü ile çekmişler
çok yüklenmeyelim kardeşime be yaaaa ???? ???? ???? ????direk şu video geliyor aklıma tabi eski kayıt olduğu için o dönem ütü ile çekmişler
adam kral ya hiç bir şey olmaz onaçok yüklenmeyelim kardeşime be yaaaa ???? ???? ???? ????
Aynen ya face canlı yayında yanlış anlamaya kurban gidip banlandı. 5 dk sonra geri geldi sanki hiçbirşey olmamış gibi...adam kral ya hiç bir şey olmaz ona
aslında güzel bişeydi bana göre. teşvik edici bir yapısı vardı.aha aktiflik kalktı @comandante abim
Demek ki gerekli görülmedi ve kaldırıldı vardır bir hikmetiaslında güzel bişeydi bana göre. teşvik edici bir yapısı vardı.
Demek ki gerekli görülmedi ve kaldırıldı vardır bir hikmeti
alsammı kiahahaha arkadaş getirdi just s ini masaya bıraktı abi bıraktım sat bunu 100 liraya dedi
ve gitti ya la
just s almak isteyen var mı
ahahaha arkadaş getirdi just s ini masaya bıraktı abi bıraktım sat bunu 100 liraya dedi
ve gitti ya la
just s almak isteyen var mı
goy goy var, çay var, beğeni var, gülme varSelamlar canlar ne var ne yok
Selamlar canlar ne var ne yok
Binlerce dansöz var...goy goy var, çay var, beğeni var, gülme var
ne arasan var yani
Daha ne olsun )goy goy var, çay var, beğeni var, gülme var
ne arasan var yani
aboooooooo o nerden çıktı gardaş. bizmi göremiyok. senin şu bioenerji iyi gitmiyo herhal ???? ???? ????Binlerce dansöz var...
Daha ne olsub demiştim ; eksik olanı buldun çok yaşaBinlerce dansöz var...