Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O nerde abi biliyom ben onu. Ayrıca forum bilgisayar da bir sekmede hep açık. Bilgisayar da 24 saat açık, ondan öyledir o :) yoksa günde 10 15dk takılıyorum foruma.
Akşam kendileriyle @Turk beraber gece 12 küsürde forumda bir arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorduk.Benim uykusuzluktan farlar kapandı uykunun 2. evresine geçtim.Sabah aynı konuda yazışmalar devam ... demek ki ya uyumuyor ya da dublörü var :D
Uyku konusu en hassas noktam. Oraya dokunmayalım :)
Hayatta en sevdiğim ama yapamadığım aktivite.

O nerde abi biliyom ben onu. Ayrıca forum bilgisayar da bir sekmede hep açık. Bilgisayar da 24 saat açık, ondan öyledir o :) yoksa günde 10 15dk takılıyorum foruma.

Uyku konusu en hassas noktam. Oraya dokunmayalım :)
Hayatta en sevdiğim ama yapamadığım aktivite.
havada kafası yastığa inmeden horlayan tanıdıklarım var ben sana onu da getiricem :ROFLMAO: :ROFLMAO:

abi bende de şu uyuma sorunu var deli olacam küt diye millet yatıp uyuyor ne güzel
Çare bioenerji, bioenerjinin yenilenen parçacıkları şimdi çok daha etkili...

Kardeşim Bio dediğin muhtemelen et kemik kan kas. Enerji dediğin de amacı ve uygulaması biraz pis bir organın amacı dışında kullanılarak üretilen bir şey :)

Hamama git terle azıcık bir de çıplak ayakla toprağa bas geçer o.
Abi hamama gitmeye gerek yok, bildiğin eriyoruz Antalyada, ter bezlerim salgıladığı ter kalbin pompaladığı kandan fazla bu aralar...

Selamünaleyküm Goygoycular ????
Nabıyonuz baaaaaa ????
@yobb 5 litrelik soğuk damacana yolla sana zahmet, hava aççuk sıcak da ???????? Dalağım kavruldu kavrulacak, 2,5 litresini kafamdan aşağı döküp 2,5 litresini de içmeyi planlıyorum ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri