yobb
Council
O nerde abi biliyom ben onu. Ayrıca forum bilgisayar da bir sekmede hep açık. Bilgisayar da 24 saat açık, ondan öyledir o yoksa günde 10 15dk takılıyorum foruma.@Turk %45 aktiflik
Uyku konusu en hassas noktam. Oraya dokunmayalımAkşam kendileriyle @Turk beraber gece 12 küsürde forumda bir arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorduk.Benim uykusuzluktan farlar kapandı uykunun 2. evresine geçtim.Sabah aynı konuda yazışmalar devam ... demek ki ya uyumuyor ya da dublörü var
Hamd olsun çok aktifim abiçok aktif çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
yoksa günde 10 15dk takılıyorum foruma.
Uyku konusu en hassas noktam. Oraya dokunmayalım
Hayatta en sevdiğim ama yapamadığım aktivite
havada kafası yastığa inmeden horlayan tanıdıklarım var
Üff taşı yastık eder yine uyurum ama imkanlarım çok kısıtlı. Seçim gecesi erken yatacam dedim, saat gece 1 de alibeyköy otogarda idim..havada kafası yastığa inmeden horlayan tanıdıklarım var ben sana onu da getiricem
abi bende de şu uyuma sorunu var deli olacam küt diye millet yatıp uyuyor ne güzel
O nerde abi biliyom ben onu. Ayrıca forum bilgisayar da bir sekmede hep açık. Bilgisayar da 24 saat açık, ondan öyledir o yoksa günde 10 15dk takılıyorum foruma.
Uyku konusu en hassas noktam. Oraya dokunmayalım
Hayatta en sevdiğim ama yapamadığım aktivite.
Çare bioenerji, bioenerjinin yenilenen parçacıkları şimdi çok daha etkili...havada kafası yastığa inmeden horlayan tanıdıklarım var ben sana onu da getiricem
abi bende de şu uyuma sorunu var deli olacam küt diye millet yatıp uyuyor ne güzel
senin şu bioenerji olayı bana bambaşka bişeymiş gibi geldi. seni bayağı bi yumuşatmışÇare bioenerji, bioenerjinin yenilenen parçacıkları şimdi çok daha etkili...
Kardeşim Bio dediğin muhtemelen et kemik kan kas. Enerji dediğin de amacı ve uygulaması biraz pis bir organın amacı dışında kullanılarak üretilen bir şeyÇare bioenerji, bioenerjinin yenilenen parçacıkları şimdi çok daha etkili...
yok albayım kesinlikle aklına geldiği gibi ne bam ne başka, bildiğin bioenerji bu konuda oldukça fazla tecrübem olduğu için eminim albayım...senin şu bioenerji olayı bana bambaşka bişeymiş gibi geldi. seni bayağı bi yumuşatmış
hımm demekki etkili bişey. ama ben @Turk 'ün dediği bigi yapıyom. banyo kese yetiyo. birde "salla gitsin" havası. oooo mis mis pambık gibin oluyonyok albayım kesinlikle aklına geldiği gibi ne bam ne başka, bildiğin bioenerji bu konuda oldukça fazla tecrübem olduğu için eminim albayım...
Abi hamama gitmeye gerek yok, bildiğin eriyoruz Antalyada, ter bezlerim salgıladığı ter kalbin pompaladığı kandan fazla bu aralar...Kardeşim Bio dediğin muhtemelen et kemik kan kas. Enerji dediğin de amacı ve uygulaması biraz pis bir organın amacı dışında kullanılarak üretilen bir şey
Hamama git terle azıcık bir de çıplak ayakla toprağa bas geçer o.
bugün burada öyle. çok boğucu sabah 10 daha. 1 kilo ter attım şimdidenAbi hamama gitmeye gerek yok, bildiğin eriyoruz Antalyada, ter bezlerim salgıladığı ter kalbin pompaladığı kandan fazla bu aralar...
hımm demekki etkili bişey. ama ben @Turk 'ün dediği bigi yapıyom. banyo kese yetiyo. birde "salla gitsin" havası. oooo mis mis pambık gibin oluyon
benim de öyle sabah 8 akşam 5 kadar sonra evde aynı şekil hep açık bilgisayar sana özel bu olayO nerde abi biliyom ben onu. Ayrıca forum bilgisayar da bir sekmede hep açık. Bilgisayar da 24 saat açık, ondan öyledir o yoksa günde 10 15dk takılıyorum foruma