comandante
Council
Hı hııııı bilmezmiyim ???? ????@comandante ne iyi insan diyordum bende tam abi ???? ????
Hı hııııı bilmezmiyim ???? ????@comandante ne iyi insan diyordum bende tam abi ???? ????
Abi böyle enerjileri ile vücut tarayıp, hasta kısımları tespit ediyolla ve enerji yolluyolla, tedavi ediyolla, valla doğru mu yanlış mı bilmiyon ama öyle diyolla, benim hikaye biraz uzun, meşakkatli...İnanır mısın hayatımda ki en büyük eksiklik biornerji taraması yaptırmamış olmak
Bio enerji ne ula
Vardı vardı daha ne özellikleri var forumun da yeni keşfediyoruzBu solda künyenin altındaki aktiflik zımbırtısını (afyon patlamadı daha idare edin ) vardı da ben mi yeni gördüm ...
çok aktif çokkkkkkkkkkkkkkkkkk@Turk %45 aktiflik
çıkmıyor forumdan adminlerden daha fazla aktifçok aktif çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
o değilde sonra bide kıl tüy giremiyom edemiyom bağlanamıyom demezmi. o öldürüyor beni. bide guncuk guncuk var dabikim ???? ???? ???? ???? ????çıkmıyor forumdan adminlerden daha fazla aktif
adamı uyluyoruz sonra guncuk guncuk takılıyor.o değilde sonra bide kıl tüy giremiyom edemiyom bağlanamıyom demezmi. o öldürüyor beni. bide guncuk guncuk var dabikim ???? ???? ???? ???? ????
benim gibi emekli olup boş olsa "bütün buralar benim" diye bağıracak kesin ????????????adamı uyluyoruz sonra guncuk guncuk takılıyor.
Eyvahlar olmasın düşünemiyorum ????benim gibi emekli olup boş olsa "bütün buralar benim" diye bağıracak kesin ????????????
Hele günaydın günaydın günaydın,
Abi böyle enerjileri ile vücut tarayıp, hasta kısımları tespit ediyolla ve enerji yolluyolla, tedavi ediyolla, valla doğru mu yanlış mı bilmiyon ama öyle diyolla, benim hikaye biraz uzun, meşakkatli...
@yobb abi çay bana...
ooooo özel muamele var bakıyorumyok olmaz şimdi sana çay may al sen şunu bi iç bakalım enerji menerji değişik alemlerdesin sen
Ekli dosyayı görüntüle 5844