Votka
Community
Bura antalya albayım bide bioenerjiyle birleşince, sahi bu bionerjide ruslar çok iyi....aboooooooo o nerden çıktı gardaş. bizmi göremiyok. senin şu bioenerji iyi gitmiyo herhal ???? ???? ????
Bura antalya albayım bide bioenerjiyle birleşince, sahi bu bionerjide ruslar çok iyi....aboooooooo o nerden çıktı gardaş. bizmi göremiyok. senin şu bioenerji iyi gitmiyo herhal ???? ???? ????
Bura antalya albayım bide bioenerjiyle birleşince, sahi bu bionerjide ruslar çok iyi....
Klimalı ortam bulsa bariAntalyanın sıcağı @Votka kardeşimi dansöz olayına kadar götürmüş. vah kardeşim vahhhhhhhhhhh
buraları değerleniyo. bi arsa kapatsakmıki köşe başından ne dersiniz millet
sen acil bi soğuk duş olayına gir hemen.Rusların sıcak denizleri inme isteği olmasaydı nolurdu acep diye sorgulamaya başladım şimdi...
Rusların sıcak denizleri inme isteği olmasaydı nolurdu acep diye sorgulamaya başladım şimdi...
Senin soğuk denizlere çıkma eğilimin olurdu senin derken hepimizinRusların sıcak denizleri inme isteği olmasaydı nolurdu acep diye sorgulamaya başladım şimdi...
ben mal sahibi olcam. vercem kiraya çatır çatır yiycem parayı. al dicoyu al stabwoodu ufffffffffaç buraya bi lokanta ilerde çok değerlencek buralar
Rusyadan Antalyaya Soğuk Duş...sen acil bi soğuk duş olayına gir hemen.
dolarsız duş dedim ama ona göreRusyadan Antalyaya Soğuk Duş...
Trampa ekonomisine geçtik albayım, sen istiyor soğuk duş verecek verecek duj jeli...dolarsız duş dedim ama ona göre
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????Trampa ekonomisine geçtik albayım, sen istiyor soğuk duş verecek verecek duj jeli...
İşte bunlar hep sıcaktan albayım...sustum artık gidişat iyi deel
tespiti ilk mesajında yaptım zatenİşte bunlar hep sıcaktan albayım...
çok mu goygoyunu yaptık acaba?tepki yüzdesi kaybolmuş