comandante
Council
yukarıda didim ya. bangacıyı bile damgaladın. ondan öle oldum bi an ???? ???? ????Senin sen olduğuna şahit ne gerek güzel abim? Baya bildiğin sensin işte maşallah.
Hayrolsun abi? Neden ki?
yukarıda didim ya. bangacıyı bile damgaladın. ondan öle oldum bi an ???? ???? ????Senin sen olduğuna şahit ne gerek güzel abim? Baya bildiğin sensin işte maşallah.
Hayrolsun abi? Neden ki?
Taam taaam ben anladim seni fotoyu kaldirayim da ssseeeolllmasin ????????Ooooo sen çok yannış anlamışsın beya, ben sana komutan gibi 80 yaşına gelince didim ????????
Ben erkek bankacı sevmiyim, şeederse de sair cins bankacı şeeetsinbankacıları biliriz eyi şeederler ???? ???? ???? ????
he yaaaa doru didin bahhhh ???? ???? ???? ???? @MoNoT10 ardıkın görüşmeyek ????????????Ben erkek bankacı sevmiyim, şeederse de sair cins bankacı şeeetsin
yukarıda didim ya. bangacıyı bile damgaladın. ondan öle oldum bi an ???? ???? ????
Sagol varol kardeşim benim ????Senin sen olduğuna şahit ne gerek güzel abim? Baya bildiğin sensin işte maşallah.
Hayrolsun abi? Neden ki?
Ah kadirim sende biliyon işini aksamdan yapion niyyyyssseee ????????????Ben erkek bankacı sevmiyim, şeederse de sair cins bankacı şeeetsin
İşi öğrenene kadar kaç çember gördük bi bilsenAh kadirim sende biliyon işini aksamdan yapion niyyyyssseee ????????????
Hulahop diosan ondan benim kizcem de ceviripduru ????????????İşi öğrenene kadar kaç çember gördük bi bilsen
öyle ossun şincilik ???? ???? ????Hulahop diosan ondan benim kizcem de ceviripduru ????????????
Ben hep yanindayim sadece onden sen buyur ????????????seninde desteğinle bişey olmaz yürü takip et beni ???? ???? ????
o dediğin çocuklar için, çevirmesi kolay içinden kolay geçiyon. Bilinmi panayırlarda kasnak attırırlardı eskiden paketlere bi karış çapı var yok. bizimkisi ondan işte panayır kasnağıHulahop diosan ondan benim kizcem de ceviripduru ????????????
Ben hep yanindayim sadece onden sen buyur ????????????
bunnar bilmez panayır gasnağını ???? ???? ???? bebe bunlar yaaa ????????????o dediğin çocuklar için, çevirmesi kolay içinden kolay geçiyon. Bilinmi panayırlarda kasnak attırırlardı eskiden paketlere bi karış çapı var yok. bizimkisi ondan işte panayır kasnağı