comandante
Council
22-8karşında sayım gözetmeni var doğru konuş benimle ???? ???? ???? ????
22-8karşında sayım gözetmeni var doğru konuş benimle ???? ???? ???? ????
Hanimini hüppen denzigi banna rap rap...
Kefeşle tayyüş ille de kıtmir rap rap...
@yobb abi çay bana, @yobb abi çay herkese, çay itiniz olsun, your dog...
Ekli dosyayı görüntüle 24460
karşında sayım gözetmeni var doğru konuş benimle ???? ???? ???? ????
oldum zaten. levoma devrettim seni ???? ???? ????bari az kibar ol ???? ???? ???? ????
oldum zaten. levoma devrettim seni ???? ???? ????
korkma sagın emii ???? ???? ????çok ince çok kibar bir davranış size yakışanı yaptınız ( artizzzz ) ???? ???? ???? ????
bangacılarıda damgalarlar ???? ???? ????Buyur uv filtreli abim. Neyi teyitliyoruz? Damgamı aldım geldim. ????
Bence bi daha dusun devrim kardesim uv filtreli gunes gozluklerini tak gozlerine zeval gelmesin mazallah ????Ekli dosyayı görüntüle 24459
Ya bu okus pokus bana yok 80 yasinda falan muhabbeti yapti da ona dediydim uv filtreli gozluk tak gozlerine zeval gelmesin deyu ????????Buyur uv filtreli abim. Neyi teyitliyoruz? Damgamı aldım geldim. ????
Hoooob aslan sakin sakin şoraya bir duzenleme sart gibim bence sen arabanın fitese bi daha bak oralarda bi r olacak ????????????
Ooooo sen çok yannış anlamışsın beya, ben sana komutan gibi 80 yaşına gelince didim ????????Ya bu okus pokus bana yok 80 yasinda falan muhabbeti yapti da ona dediydim uv filtreli gozluk tak gozlerine zeval gelmesin deyu ????????
tohtor serbest bıragın didi böle durumlarda. elleşme bizim 46lıkla fazla. bekleyince geçiyo bu kalkmalar ???? ???? ????Hoooob aslan sakin sakin şoraya bir duzenleme sart gibim bence sen arabanın fitese bi daha bak oralarda bi r olacak ????????????