Üzülme 80 taşına gelince sende o kadar yakışıklı olursun ????Bende bir ara foto koyayim buralara komutanim kadar yakisikli olmasam da destek baaabisindan
onunkisi daha bi farglı. levoma devrettim o işi benŞincik @sihirbaz ın kısmetine ortak olmayalım ???? ???? ????
Bence bi daha dusun devrim kardesim uv filtreli gunes gozluklerini tak gozlerine zeval gelmesin mazallah ????Üzülme 80 taşına gelince sende o kadar yakışıklı olursun ????
James Bond in Balıkesir province ????????Bence bi daha dusun devrim kardesim uv filtreli gunes gozluklerini tak gozlerine zeval gelmesin mazallah ????Ekli dosyayı görüntüle 24459
@url teyit şeysinden etiketledim seni bak bi bu yanaBence bi daha dusun devrim kardesim uv filtreli gunes gozluklerini tak gozlerine zeval gelmesin mazallah ????Ekli dosyayı görüntüle 24459
E bankaciyik olsun o kaa canim sende ????James Bond in Balıkesir province ????????
E bankaciyik olsun o kaa canim sende ????
O pazen donu alirim komutaaaan komutan ????????????bankacıları biliriz eyi şeederler ???? ???? ???? ????
Ustune daha neler alirim nelerO pazen donu alirim komutaaaan komutan ????????????
sizinkide arap usülü deelmiydi. benmi yannış hadırlıyom. şubeden girince işllem anında bitiyodu ???? ???? ????O pazen donu alirim komutaaaan komutan ????????????
Falaka alayım ben , üstüne de tost çay ???? ???? ????
Tam orda basliyo zaten hersey ????????sizinkide arap usülü deelmiydi. benmi yannış hadırlıyom. şubeden girince işllem anında bitiyodu ???? ???? ????
dur la biduble kaşarlı mı olsun ???? ????
bangacıların benim gözümdeki yansıması "rocco" gibim bişi oluyo hepTam orda basliyo zaten hersey ????????
dur la bi