Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun warbandin cok daha gelismis hali early access pekcok ozellik kapali ama warband seven adam bayilir zaten muadili olmayan oyun siddetle tavsiye ederim steam hesabimda indirim var diye ecig urunlerinde yaptigim gibi bir suru oyun aldim 1 kere acmamisim bir suru derken 30 tane almisim:) bannerlord actim direk oyle yani benim favori oyunumdur kendisi

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun warbandin cok daha gelismis hali early access pekcok ozellik kapali ama warband seven adam bayilir zaten muadili olmayan oyun siddetle tavsiye ederim steam hesabimda indirim var diye ecig urunlerinde yaptigim gibi bir suru oyun aldim 1 kere acmamisim bir suru derken 30 tane almisim:) bannerlord actim direk oyle yani benim favori oyunumdur kendisi

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim

İş varmış geldik
d20fe5ea0494fa990a3bf0d00fe0d042.jpg

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0ca022879dabaed763a207fe8c3c68c8.jpg

Milattan once kalma sanirim [emoji1787][emoji1787] bugunluk boyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunlar milattan önceyse benim evdekileri yakmam lazım :)
o mod falan gayet super bir mod ama atomizere saygı duysamda hazır coillier sadece ihtiyac sahiplerine yada yeni başlatmak isteyeceğim dostlarıma yardım amaclı verebilceğim şeyler

Bildiğim kadarıyla ya esauce.co.uk den yada rebelvape.com'dan alınabilir. İlki kredi kartı kabul ederken kendi sitesi sadece paypal kabul ediyor. Sipariş sonrası en iyi ihtimalle 1 hafta sonra siparişi işleme koyuyorlar. Arkadaşım aracılığıyla getirdim.
yokki gelen giden bir arkadaş getirtelim :) güzel günlerde kullanın hani olmazya olaki satacak olursanız aklınızın bi köşesine yazınız beni ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri