Nacruno
Community
Zabaha kadar dvarw.. şaka bir yana cam tankı nerden temiz ettiniz üstad ? Biraz büyük gelmiş gibi duruyor sanki.
Zabaha kadar dvarw.. şaka bir yana cam tankı nerden temiz ettiniz üstad ? Biraz büyük gelmiş gibi duruyor sanki.
Bizim dvarw camı ile ilgili şöyle bir video var. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar hangi camın olduğunu burdan çıkartıp yazabilirse valla çok makbule geçerZabaha kadar dvarw.. şaka bir yana cam tankı nerden temiz ettiniz üstad ? Biraz büyük gelmiş gibi duruyor sanki.
Üstad Jai Haze'in tanıttığı dvarw DL versiyonu cam olarak da dediğine göre ijoy pd270 kitin atomizerinin camı. Bubble cam sevemedim gitti hem çirkin duruyor hem de daha kolay kırılır gibi geliyor bana.Video u şimdi tekrar izledim ve bunun 24 lük versiyon olduğunu anca anlayabildim ????
o pc tanka karşı olduğu için ve o zaman dvarw için cam tanklı versiyon olmadığı için kendisi bir rtanınkini uydurmuş artık dvarw dlnin cam tanklı versiyonu da var, ultem tankları da var, steamtuners ultem veya pmma tankları da var. 6 ml için kullandığım en verimli atomizerlerden birisiÜstad Jai Haze'in tanıttığı dvarw DL versiyonu cam olarak da dediğine göre ijoy pd270 kitin atomizerinin camı. Bubble cam sevemedim gitti hem çirkin duruyor hem de daha kolay kırılır gibi geliyor bana.
Üstad Jai Haze'in tanıttığı dvarw DL versiyonu cam olarak da dediğine göre ijoy pd270 kitin atomizerinin camı. Bubble cam sevemedim gitti hem çirkin duruyor hem de daha kolay kırılır gibi geliyor bana.
o pc tanka karşı olduğu için ve o zaman dvarw için cam tanklı versiyon olmadığı için kendisi bir rtanınkini uydurmuş artık dvarw dlnin cam tanklı versiyonu da var, ultem tankları da var, steamtuners ultem veya pmma tankları da var. 6 ml için kullandığım en verimli atomizerlerden birisi
eskiden cambellcap falan gönderince yapıyordu. basit bir cam tüp, çok da ince bence çok rahat yapılır.Evet bende videoyu tekrar izleyince fark ettim. Teşekkür ederim ama ilginiz için Oysa ne umutlarım vardı 22 lik versiyonda cam da kullanabileceğiz diye Bunun 3.5 ml lik olanı için bi cam yok mu acabası tr de
eskiden cambellcap falan gönderince yapıyordu. basit bir cam tüp, çok da ince bence çok rahat yapılır.
Eskiden forumda tedarikçi olan Bellcapcim vardı. Onun sitesini gezerken rastgeldim denemek için aldım. Dediğin gibi çeyrek mm büyük geldi ama beni rahatsız etmedi.Zabaha kadar dvarw.. şaka bir yana cam tankı nerden temiz ettiniz üstad ? Biraz büyük gelmiş gibi duruyor sanki.
Cihazı 2017 de almıştım, o günden geçtiğimiz aylara kadar hep 26650 ile kullandım ama pilin performansı düştüğünden ve elimdede kalmadığından 18650'ye geçiş yaptım. Aslında cihazı rotasyon nedeniyle çok da kullanmadım, tavsiyenizi daha önce duymuştum yurtdışı forumda.Esenlikler.
HCigar VT75 Color DNA75C Bu Cihazı Eğer Kullanıyorsanız 26650 Pil İle Kullanmamanızı Kesinlikle Öneririm Yine de Mecbur İseniz 26650 Pil İle Kullanmaya 4oW Geçmeyin ve Cihazı Gözünüzün Önünden Ayırmayın Ve Dahi Cihazı Kullanmadığınız Süre İçerisinde Pili Cihazınızdan Çıkarın.
Cihazı 2017 de almıştım, o günden geçtiğimiz aylara kadar hep 26650 ile kullandım ama pilin performansı düştüğünden ve elimdede kalmadığından 18650'ye geçiş yaptım. Aslında cihazı rotasyon nedeniyle çok da kullanmadım, tavsiyenizi daha önce duymuştum yurtdışı forumda.