Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad Jai Haze'in tanıttığı dvarw DL versiyonu :) cam olarak da dediğine göre ijoy pd270 kitin atomizerinin camı. Bubble cam sevemedim gitti :) hem çirkin duruyor hem de daha kolay kırılır gibi geliyor bana.
o pc tanka karşı olduğu için ve o zaman dvarw için cam tanklı versiyon olmadığı için kendisi bir rtanınkini uydurmuş :D artık dvarw dlnin cam tanklı versiyonu da var, ultem tankları da var, steamtuners ultem veya pmma tankları da var. 6 ml için kullandığım en verimli atomizerlerden birisi :)

Üstad Jai Haze'in tanıttığı dvarw DL versiyonu :) cam olarak da dediğine göre ijoy pd270 kitin atomizerinin camı. Bubble cam sevemedim gitti :) hem çirkin duruyor hem de daha kolay kırılır gibi geliyor bana.
o pc tanka karşı olduğu için ve o zaman dvarw için cam tanklı versiyon olmadığı için kendisi bir rtanınkini uydurmuş :D artık dvarw dlnin cam tanklı versiyonu da var, ultem tankları da var, steamtuners ultem veya pmma tankları da var. 6 ml için kullandığım en verimli atomizerlerden birisi :)

Evet bende videoyu tekrar izleyince fark ettim. Teşekkür ederim ama ilginiz için :) Oysa ne umutlarım vardı 22 lik versiyonda cam da kullanabileceğiz diye :( Bunun 3.5 ml lik olanı için bi cam yok mu acabası tr de

Ekli dosyayı görüntüle 32548

Bugün hangisi, ne yapsam hangisini seçsem, kafamda deli sorular...
Zabaha kadar dvarw.. :D şaka bir yana cam tankı nerden temiz ettiniz üstad ? Biraz büyük gelmiş gibi duruyor sanki.
Eskiden forumda tedarikçi olan Bellcapcim vardı. Onun sitesini gezerken rastgeldim denemek için aldım. Dediğin gibi çeyrek mm büyük geldi ama beni rahatsız etmedi.

Esenlikler.

HCigar VT75 Color DNA75C Bu Cihazı Eğer Kullanıyorsanız 26650 Pil İle Kullanmamanızı Kesinlikle Öneririm Yine de Mecbur İseniz 26650 Pil İle Kullanmaya 4oW Geçmeyin ve Cihazı Gözünüzün Önünden Ayırmayın Ve Dahi Cihazı Kullanmadığınız Süre İçerisinde Pili Cihazınızdan Çıkarın.
Cihazı 2017 de almıştım, o günden geçtiğimiz aylara kadar hep 26650 ile kullandım ama pilin performansı düştüğünden ve elimdede kalmadığından 18650'ye geçiş yaptım. Aslında cihazı rotasyon nedeniyle çok da kullanmadım, tavsiyenizi daha önce duymuştum yurtdışı forumda.

Cihazı 2017 de almıştım, o günden geçtiğimiz aylara kadar hep 26650 ile kullandım ama pilin performansı düştüğünden ve elimdede kalmadığından 18650'ye geçiş yaptım. Aslında cihazı rotasyon nedeniyle çok da kullanmadım, tavsiyenizi daha önce duymuştum yurtdışı forumda.

Ekim 2017'de Bende Aldım 2 Adet Bir Tanesini 1 Ay Kadar Kullandım, Bir Gün En Az 3 Saat Kullanmadığım Ve Dahi Serin Bir Ortamda Olduğu Halde Aniden Cihazdan Dumanlar Yükselmeye Başladı Hemen Pili Çıkardım Cihazı Kendi İmkanlarım İle İmha Ettim.

Üreticinin Uyarısını Okumuştum Fakat İşte Olacak Oldu. .

Ayrıca Diğer Cihazı da Kendi İmkanlarım İle Parçalayıp Geri Dönüşüm Kutusuna Attım.

Yine Lost Vape'nin Yan Firması Modefined'in Sirius 200W Adlı Cihazından 2 Adet Almıştım 1'incisi Aynı HCigar VT75 Color DNA75C Gibi Yine Uzun Bir Süre Kullanmadığım Halde Cihazdan Dumanlar Yükselmeye Başladı Derhal Pili Çıkarıp Cihazı Kendi İmkanlarım İle İmha Ettim.

1 Ay Kadar Sonra 2'nci Cihazı Kullanmaya Başladım Bir Gün Bir Yerde Oturduğum Halde Birden Dumanların Yükseldiğini Gördüm Pili Çıkarmaya Çalıştım Nitekim Cihaz Aşırı Isınmıştı Hatta Avuç İçimi Kek Gibi Kabartacak Derecede Cihazı Karşımda Bulunan Su Birikintisine Doğru Fırlattım Suya Düşmek Üzereyken İnfilak Etti. .

Sonra Bir TÜRK Gibi Bir Takım Şeyler Söylenmeye Başladım Kendi Kendime Sesli ve İçimden. .

Bu Olaydan Sonra Biraz Araştırma Yaptım Reddit'te Modefined Sirius'un Kronik Kısa Devre Sorunu Olduğunu Yazan Birçok Kişi Vardı. .

Söz Konusu Cihazların Fotoğraflarını Olaylardan Sonra Birkaç Facebook Grubunda Paylaştım Eskiler Hatırlarlar Bazı Gruplar Onayladı Nitekim Aynı Cihazları Satan Bazı Grup Sahipleri ve Grup Tedarikçilerinin Gruplarında Onaylanmadı.

HCigar VT75 Color DNA75C 250₺
Modefined Sirius 200W 250₺

O Dönem Fiyatları Bu Şekilde İdi Nitekim İsterse 10000000000₺ Olsun Ne Yazık ki Türkiye Vape Ortamında Aç Gözlü, Düşüncesiz, Kazanacağı Birkaç Kuruşu, Onurundan ve Şerefinden Üstün Tutan, Yeri Geldi mi Bu İşten Rızkımızı Kazanıyoruz Ailemizi Geçindiriyoruz Çoluk Çocuğumuzun Ekmek Parası Diye de Ağlayan Kansız Şerefsizler Var. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri