Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav hiç sorma üstat ????????
Bu arada ancak böyle denk gelebilir bugün şok’tan en baştaki şişeyi aldım likit demlerim diye ????????
ama ikinci sıradaki de güzelmiş niye denk gelmediysem bunlara o kadar da arattım cam şişe diye ????????
:D genelde el yapımı oluyor bu tür şişeler, onun stoğu tükenmiş görünüyor :) virüs muhabbeti bitince iletişime geçip soracağım denizli paşabahçeye, 250lik 400lük karaf üretme ihtimalleri var mı diye :D

:D genelde el yapımı oluyor bu tür şişeler, onun stoğu tükenmiş görünüyor :) virüs muhabbeti bitince iletişime geçip soracağım denizli paşabahçeye, 250lik 400lük karaf üretme ihtimalleri var mı diye :D

organize olalım lütfen ????????
ben geçen sordum bi yere çok güzel bir şişeye denk geldim, iletişime geçin diyordu, mail attım ayıp olmasın diye de 10 tane alırım dedim eeyyh fakir bünyem, nezaketen mail atmışlar maalesef o miktarda satışımız yok diye ????

organize olalım lütfen ????????
ben geçen sordum bi yere çok güzel bir şişeye denk geldim, iletişime geçin diyordu, mail attım ayıp olmasın diye de 10 tane alırım dedim eeyyh fakir bünyem, nezaketen mail atmışlar maalesef o miktarda satışımız yok diye ????
Çözeriz Denizli'de yapacak olurlarsa . Bir tanıdık vardır mutlaka fabrikada . Yapmazsa da Almanya'dan getiririz zaten daha ucuz. İsteğimiz son cam bükücü alman değil Türk olsun :)

Bugün de Antalya usulü piyazla.

Cümleten afiyet olsun.

3b64bcfc8f842aa0bb1c9e1271c67e1a.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri