Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya da gittim hocam, otobüsün sonraki adımı Sırtlan ve Aslanları canlı besleme idi değil mi :) Küçük yavruları da sevdik sonrasında çocuklara kötü örnek olmak istemedim :):) Masai Mara'daki kuzenleri sigara içtikleri için ilgilendiler, likit nereden buluruz dedi, sihirlibakkal açıldı Efkar bile geldi dedim :):)
Aynen hocam sonraki etkinlik oydu besleme sevme vs.Buyukler aslanlar yuruyus falanda vardi ben katilmadim ona cok uzun surdu diye.

Aynen hocam sonraki etkinlik oydu besleme sevme vs.Buyukler aslanlar yuruyus falanda vardi ben katilmadim ona cok uzun surdu diye.

O ete nasıl saldırdıklarını görünce yürüyüş yapasın gelmez hocam zaten :) Yalnız otobüsten görülenler (sizin fotoğrafınızdakiler), uyuşturulmuş gibilerdi, çok tepkisizlerdi, milli rezervdeki gördüklerime kıyasla.

O ete nasıl saldırdıklarını görünce yürüyüş yapasın gelmez hocam zaten :) Yalnız otobüsten görülenler (sizin fotoğrafınızdakiler), uyuşturulmuş gibilerdi, çok tepkisizlerdi, milli rezervdeki gördüklerime kıyasla.
Beslenme saatlerinde ordaydim hicte uyusturulmus gibi degillerdi hocam baya kiyasiya rekabet ediyolardi aralarinda:), yuruyus icin beklemek lazimdi gerek duymadim ben.Guneyafrika da yasak diyolar hocam uyusturulmalari(pazarlik payi olabilir tabi hersey ticari kaygi),uyku saatlerine yakin yapiyolar turu.Kenya ya da gitmistim ama bi turlu vakit bulamadim yok iyi mevsim degil yok cok uzak adamlar goturmedi beni yanima birini bulamayincada kaldi.Tanzanya ya gittim gene oyle arkami donup geldim burada hirs yaptim:)

Son düzenleme:
Beslenme saatlerinde ordaydim hicte uyusturulmus gibi degillerdi hocam baya kiyasiya rekabet ediyolardi aralarinda:), yuruyus icin beklemek lazimdi gerek duymadim ben.Guneyafrika da yasak diyolar hocam uyusturulmalari(pazarlik payi olabilir tabi hersey ticari kaygi),uyku saatlerine yakin yapiyolar turu.Kenya ya da gitmistim ama bi turlu vakit bulamadim yok iyi mevsim degil yok cok uzak adamlar goturmedi beni yanima birini bulamayincada kaldi.Tanzanya ya gittim gene oyle arkami donup geldim burada hirs yaptim:)

Et atıldıktan sonra dediğiniz gibi birbirlerini yiyorlardı. Fakat otobüsün dolaştığı alandakiler farklı aslanlardı. Besleme yerindekiler ayrı. G. Afrika'daki o parkta Hayvanat Bahçesi hissiyatı vardı Safari'den çok. Asıl yeri Serengeti, sonra Masai Mara doğal ortam olarak, gerçek bir vahşi yaşam alanı hayvanlar için.
Masai Mara yolları, neden ömrünüzde 1 defa yapın dediklerini kanıtlarcasına hocam, iç organlar yer değiştiriyor kara yoluyla giderseniz :) Nairobi'den planörler varmış sonradan öğrendik. Biz Nakuru'dan 5-6 saatte gittik, son 2 saat oturduğunuz yerde sabit kalamayacağınız kadar kötüydü yolları. Sezon da değildi, fakat şöför çok önemli, hangi hayvanı nerede bulacağını bilen birine denk geldik, çok şükür 5 büyüğü gördük :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri