LcaxTheKurtköyPrensi
Community
Severim o canavarı. Denemek isterim. Kredimi çeksem Bende ne yapsam kardeşim. @LcaxTheKurtköyPrensi
İstediğin zaman dene abi Valla sevilmicek gibi değil İhtiyaç kredisi veriyolar abi modlara )
Severim o canavarı. Denemek isterim. Kredimi çeksem Bende ne yapsam kardeşim. @LcaxTheKurtköyPrensi
Ben işsizim bana kefil olman lazım kardeşim benim. ??İstediğin zaman dene abi Valla sevilmicek gibi değil İhtiyaç kredisi veriyolar abi modlara )
Sonunda bulmuşun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Markası ne
Markası ne
Ne güzel sohbet muhabbet buharcı arkadaşınız var. Benim çevremde 1-2 kişi vardı artık kimse kalmadı. Forum olarak bi buluşma mı ayarlasak. Böyle fotolar görünce özeniyorum
Afiyet olsun hocam.uzaktan pavyona kötü yola düşmüş rtanın dramı yada hayat hikayesi konulu gibi duruyor fotoğraf
Her ortamı görsün kerataAfiyet olsun hocam.uzaktan pavyona kötü yola düşmüş rtanın dramı yada hayat hikayesi konulu gibi duruyor fotoğraf
Yorumunuz icin cok tesekkurler degerleniriyoruz- iyi pazarlar dilerimBizden de Atina'ya selamlar sevgiler.. Ama olmaz böyle. Tedarikçi olup yalnız likitle geçiştirmeseniz, hepimizin sevdiği o yunan atolarını da getirseniz.. Hatta daha ileri gidip alman olanları da yunanistan üzerinden edinsek falan.. Hiç olmadı şu dotmtl'i sar bari
İstanbuldaysan bekleriz ?Ne güzel sohbet muhabbet buharcı arkadaşınız var. Benim çevremde 1-2 kişi vardı artık kimse kalmadı. Forum olarak bi buluşma mı ayarlasak. Böyle fotolar görünce özeniyorum