bak hala yaa ?Et atıldıktan sonra dediğiniz gibi birbirlerini yiyorlardı. Fakat otobüsün dolaştığı alandakiler farklı aslanlardı. Besleme yerindekiler ayrı. G. Afrika'daki o parkta Hayvanat Bahçesi hissiyatı vardı Safari'den çok. Asıl yeri Serengeti, sonra Masai Mara doğal ortam olarak, gerçek bir vahşi yaşam alanı hayvanlar için.
Masai Mara yolları, neden ömrünüzde 1 defa yapın dediklerini kanıtlarcasına hocam, iç organlar yer değiştiriyor kara yoluyla giderseniz Nairobi'den planörler varmış sonradan öğrendik. Biz Nakuru'dan 5-6 saatte gittik, son 2 saat oturduğunuz yerde sabit kalamayacağınız kadar kötüydü yolları. Sezon da değildi, fakat şöför çok önemli, hangi hayvanı nerede bulacağını bilen birine denk geldik, çok şükür 5 büyüğü gördük
bak hala yaa ?
Eyvallah hocam, düşünmen yeter Ben samimi gördüğümden sizi latife ettimÜstadım valla yazını görünce bi çekindim, aynı havayı solumuş bir buhardaşımla muhabbet öyle uzadı, gel seni de götüreyim yahu ayıpsın Benim de dahda modum hiç olmadı
Latife ettiğinizden hiç şüphem yok üstadım, ben de aynı samimiyette cevap vermek istedim ? Saygılar.Eyvallah hocam, düşünmen yeter Ben samimi gördüğümden sizi latife ettim
1 hafta önce kardeşimin nişanı için bizde gemlikteydik.Çok güzel yerlerGemlik Borusan limandan selamlar
#teslaywye85 #berserkerV1.5Ekli dosyayı görüntüle 2074
1 hafta önce kardeşimin nişanı için bizde gemlikteydik.Çok güzel yerler
Denize sıfır evlerin kiraları inanılmaz uygun.Seviyorum Gemliği
afiyet olsun hocam
Biliyorum hocamEyvallah hocam sağolasın. Deprem riski ve çürük binalar dolayısıyla uygun kiralar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu da baska bisey olmus ya
Ekli dosyayı görüntüle 2062
Bu da baska bisey olmus ya
Ekli dosyayı görüntüle 2062
5 gündür falan şarj yüzü görmemiş o kadar da olsun )