Genel Sohbet SBTV | ATATÜRK Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YollarınSonu..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esenlikler.

Bir Hayli Video Var Bir Kısmı Renklendirilmiş Bazılarını da İşten Arta Kalan Zamanlar da Ben Renklendirip Yüklüyorum (Yeni Öğrendim Bayağı Uzun Sürüyor) Ayrıca Boyutları da Çok Yükseliyor Dolayısıyla Benim İçin Çok Uzun Sürdüğü İçin Fırsat Buldukça Yüklüyorum.
elinize sağlık,2-3 gün evvel netflixte 2.dünya savaşının renklendirilmiş halini izledim,epey güzeldi , tabii arada 20-25 sene var. mimarsinanünide yapmışlardı birara renklendirme,arada eğer renklendirme yaptığınızda paylaşırsanız izlemesi şeref olur bizim için..

elinize sağlık,2-3 gün evvel netflixte 2.dünya savaşının renklendirilmiş halini izledim,epey güzeldi , tabii arada 20-25 sene var. mimarsinanünide yapmışlardı birara renklendirme,arada eğer renklendirme yaptığınızda paylaşırsanız izlemesi şeref olur bizim için..

Estağfurullah O Şeref Bana Ait. 4300 Küsür Video Olan YouTube Kanalımı Zıt Görüşlü Veled-ül Zinalar Şikayetle Kapattırdılar Düzenleme Yaptıkça Yeniden Yüklüyorum.

veledül zina iyiymiş :)) feslinin devlet erkanında cenazesinin olduğu devri cünupta gayet normal...

La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil Aliyyil Aziym.

Ölünün Arkasından Konuşulmaz ALLAH Affetsin Ama Yazmayacağım Cuma Akşamı Tutuyorum Kendimi İçimden Bile Söylemeyeceğim!!

Başkomutan Mustafa Kemal Paşa, Kurtuluş Savaşı'nın kahraman komutanları ve I. Ordu'nun subayla...jpg
Başbuğ ATATÜRK, Kurtuluş Savaşı'nın Kahraman Komutanları ve 1. Ordu'nun Subayları İle İzmit'te (18.01.1923)
Fotoğraf: Soldan Sağa, Sakallı Nurettin Paşa, Başbuğ ATATÜRK, Musa Kâzım KARABEKİR Paşa, Mareşal Fevzi ÇAKMAK ve Orgeneral Asım GÜNDÜZ Paşa

Başkomutan Mustafa Kemal, beraberindeki komutanlar İzmit'te. (18.01.1923)~1.jpeg
Başkomutan Mustafa Kemal, beraberindeki komutanlar İzmit'te. (18.01.1923)1~1.jpg
Başbuğ ATATÜRK, Beraberindeki Komutanlar İle İzmit'te. (18.01.1923)

Başkomutan Mustafa Kemal, beraberindeki komutanlarla İzmit'te denetlemelerde bulunurken. (18 ...jpeg

Başbuğ ATATÜRK, Beraberindeki Komutanlar İle İzmit'te Denetlemelerde Bulunurken (18.01.1923)

Başkomutan Mustafa Kemal, İzmit Hükümet Konağı'ndan çıkıp, Fevzi Paşa ile üstü açık otomobilin...jpg
Başkomutan Mustafa Kemal, İzmit Hükümet Konağı'ndan çıkıp, Fevzi Paşa ile üstü açık otomobili...jpeg
Başbuğ ATATÜRK, İzmit Hükümet Konağı'ndan, Mareşal Fevzi ÇAKMAK İle Beraber Üstü Açık Otomobili İle Ayrılırken (18.01.1923)

Başkomutan Mustafa Kemal, İzmit Yarımca'da İkinci Ağır Topcu Alayının denetiminde. (18.01.1923...jpg
Başbuğ ATATÜRK, Yarımca/İzmit'te 2'nci Ağır Topçu Alayının Denetiminde (18.01.1923)

Son düzenleme:
Mustafa Kemal Atatürk Haydarpaşa Garı'nda, İstanbul. (22.01.1935) (2).jpg
Mustafa Kemal Atatürk Haydarpaşa Garı'nda, İstanbul. (22.01.1935) 3.jpg
Mustafa Kemal Atatürk Haydarpaşa Garı'nda, İstanbul. (22.01.1935) 34.jpg
Başbuğ ATATÜRK'ün, Haydarpaşa Garı'nda Karşılanışı (İstanbul-22.01.1935)

Mustafa Kemal Atatürk Söğütlü Yatı'nda İsmet İnönü ve Fethi Okyar'la birlikte, İstanbul. (22.0...jpg
Başbuğ ATATÜRK, Söğütlü Yatı'nda Yanında İsmet İNÖNÜ ve Fethi OKYAR İle Birlikte (İstanbul-22.01.1935)

Son düzenleme:
1.jpeg
Başbuğ ATATÜRK, Adana Gezisinde İstasyonda Trenden İnerken (25.01.1933)

2.jpg
Başbuğ ATATÜRK, Adana'da TBMM Başkanı Kazım ÖZALP ve Celal BAYAR İle Birlikte (25.01.1933)

Başkomutan Mustafa Kemal Paşa, Menemen'de. (26 Ocak 1923 1.jpg
Başbuğ ATATÜRK, Menemen/İzmir'de (26.01.1923)

Başkomutan Mustafa Kemal Paşa, Menemen'de. (26.01.1923.jpg
Başbuğ ATATÜRK, Mareşal Fevzi ÇAKMAK ve Orgeneral Kâzım KARABEKİR İle Beraber Menemen/İzmir'de (26.01.1923)

Başkomutan Mustafa Kemal Paşa, Menemen'de. (26.01.1923).jpg
Başbuğ ATATÜRK, Menemen/İzmir'de (26.01.1923)

Başkomutan Mustafa Kemal, Manisa'da Genel Kurmay Başkanı Fevzi Çakmak Paşa ve Kazım Kara Bekir...jpg
Başbuğ ATATÜRK'ün, Manisa'da Genelkurmay Başkanı Mareşal Fevzi ÇAKMAK ve Orgeneral Kâzım KARABEKİR İle Beraber Karşılanışı (26.01.1923)

Başkomutan Mustafa Kemal, İzmir'e annesinin mezarına giderken, Güneyköy İstasyonu'nda. (26.01....jpg
Başbuğ ATATÜRK, İzmir'e Annesinin Mezarına Giderken, Güneyköy İstasyonu (Uşak)'nda - (26.01.1923)

Son düzenleme:
3.jpg
4.jpg
5.jpg
Başbuğ ATATÜRK, Ferik Osman Paşa Camii (Karşıyaka/İzmir)'ndeki Annesi Zübeyde Hanım'ın Mezarını, Genelkurmay Başkanı Mareşal Fevzi ÇAKMAK ve Orgeneral Kâzım KARABEKİR İle Beraber Ziyaret Etmiştir. (27.01.1923)

4d952d4c-01d1-48e6-b156-0679b7dbc693.jpeg
Başbuğ ATATÜRK, Annesinin Mezarının Bulunduğu Ferik Osman Paşa Camii (Karşıyaka/İzmir)'nden Çıkarken (2701.1923)

2.jpeg
2.jpg
Başbuğ ATATÜRK, Genelkurmay Başkanı Mareşal Fevzi ÇAKMAK ve Orgeneral Kâzım KARABEKİR İle Beraber Annesi Zübeyde Hanım'ın Mezarını Ziyaret Etmek İçin Geldiği Karşıyaka/İzmir İstasyonu'ndan Ayrılırken (27.01.1923)

Son düzenleme:
Başbuğ ATATÜRK, Genelkurmay Başkanı Mareşal Fevzi ÇAKMAK ve Orgeneral Kâzım KARABEKİR İle Beraber, Annesi Zübeyde Hanım'ın Mezarını Ziyaret İçin Geldiği İzmir'de Büyük Coşkuyla Karşılanmıştı, Başbuğ Halkla Kucaklaştıktan Sonra Ferik Osman Paşa Camii (Karşıyaka/İzmir)'ndeki Annesinin Mezarını Ziyaret Etmiştir. (27.01.1923)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri