Mod bulma duası var her gün yatmadan önce üç kere okuyosun sonra mod seni buluyo ????Mod almak istiyorum ama bulamiyorum ne yapiciiz¿ [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Mesela hangi mod'u istiyorsun hocam denk gelirsem haber ederim, 2.el takıntın olduğunu biliyorum daSıfırı astarından pahalıya gelebiliyor kârmarjı gümrüğü vergisi sebebiyle, yurtdışı tanıdığı olanların böyle sorunları olmuyor ve de ekonomik sıkıntısı olmayanların
Mod bulma duası var her gün yatmadan önce üç kere okuyosun sonra mod seni buluyo [emoji16]
???? sağ tarafına yatıyorsun bide kardeşim onu unutmayınMod bulma duası var her gün yatmadan önce üç kere okuyosun sonra mod seni buluyo ????
Denedigim sekilleri uzuuun uzun anlatmak isterdim ama nasil olsa forumda sadece **** gorecegin icin hayal gucune birakiyorum ???????????????? sağ tarafına yatıyorsun bide kardeşim onu unutmayın
Batuhan dan da mı bulamadın istediğin model birşey ?Denedigim sekilleri uzuuun uzun anlatmak isterdim ama nasil olsa forumda sadece **** gorecegin icin hayal gucune birakiyorum ????????????
Malesef onun anlasmali oldugu yerlerde yokmus o yuzden yardimci olamadi. Vaktin geliyor olmasina da sizin adiniza sevindim ustad.Batuhan dan da mı bulamadın istediğin model birşey ?
Ben senin sayende pulse v2 sahibi olacam nasibse 35 günün dolmasına 11 gün kaldı![]()
Hocam bir çok arkadaşım paralarını uzun bekleyişlerden sonra geri aldı malum kişiden, alamayan bir çok insan da var diye biliyorum, aman sıkı tutun ucunu.Batuhan dan da mı bulamadın istediğin model birşey ?
Ben senin sayende pulse v2 sahibi olacam nasibse 35 günün dolmasına 11 gün kaldı![]()
Valla Judas hocama katılmadan edemeyeceğim, normalde bir şekilde kendi rda ve atomlarımızı yine kendimiz getirirdik.Batuhan dan da mı bulamadın istediğin model birşey ?
35 gün bittiğinde bir gelişme olmazsa gider dava açarım , dekontlar ve konuşmalar kayıtlı duruyor. 11 gün kaldı bakalım .Valla Judas hocama katılmadan edemeyeceğim, normalde bir şekilde kendi rda ve atomlarımızı yine kendimiz getirirdik.
Bir an geldi ato rda bulamadık ve kendisine bu varmı diye cevap yazdik 1 ay sonra döndü.
Dönünce de ailevi nedenler dedi.
Neyse dedik sipariş verelim , arkadas para verdi 30 gun bekledi gelen giden yok.
Cevapta yok , sonra bir cevap geldi yine ailevi nedenler.
Umarım ki modunuz gelir ama pek guven duymuyorum kendilerine.
üstad merak etmeyin o noktalara varmaz... 35 gün bitse bile biraz opsiyon tanıyın. daha sonraki prosedürde whatsapp hattından yiğite (batuhanın kardeşi) ürün hala gelmediyse iade istiyorum dersiniz bir hafta 10 gün içinde de paranızı geri alırsınız. ben 2 yıldır ön siparişten de mezattan da normal listesinde de ürün aldım. ben de aynı şekilde iademi aldım... ya ürününüzü alırsınız ya da paranızı geri alırsınız. paranızın onlarda kalacağını düşünmüyorum...35 gün bittiğinde bir gelişme olmazsa gider dava açarım , dekontlar ve konuşmalar kayıtlı duruyor. 11 gün kaldı bakalım .
almayınca da kullanamıyosun bu b*ku ????????Alma alma boşver, almayla bitmiyor ki bu b.k![]()
KIZOKU sıfır ambalajında mod var.lakin tatilde sanırsam 15 gün içinde bana ulaşır.Mod almak istiyorum ama bulamiyorum ne yapiciiz¿ [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
ne renk üstad? (buldum da renklisini arıyorum) bir de mod mu tatilde getirecek kişi mi? sanırım siz zaten bırakıcam diyordunuz ????????????. açmayacaksanız talip olabilirimKIZOKU sıfır ambalajında mod var.lakin tatilde sanırsam 15 gün içinde bana ulaşır.
Yav hiç yoksa en az 2 tane modun var ve bildiğim kadarı ile bir tanesi dna250c. Eh daha ötesi yok ki bununalmayınca da kullanamıyosun bu b*ku ????????
bir dna25c bir de ion mech bir de tarot nano rainbowYav hiç yoksa en az 2 tane modun var ve bildiğim kadarı ile bir tanesi dna250c. Eh daha ötesi yok ki bunun![]()