GaziHazar
Admin
iyi ki emtiyelci değilSarım malzemeleri içinde bi ton masrafa giriceksin ve sarımda sorunlar yaşacaksın hepimiz yaşamışızdır soğursun
iyi ki emtiyelci değilSarım malzemeleri içinde bi ton masrafa giriceksin ve sarımda sorunlar yaşacaksın hepimiz yaşamışızdır soğursun
Sorun değil üzernde hazır coilli bi dl atmizer bakılır hazır coilleri bulmakta sorun yaşanmıyacakMaalesef siparişi vermiş iptal yok diyor
ben bile yaptım hocam hi,ç korkmayınZamanla alışamam mı?
Alışırsın sorun değilde tek alternatifin buhar içmek için sarımı başarılı yapmak olmamalı yaniZamanla alışamam mı?
Estağfurullah hocam, benim yorumum iki coil takılabilen decke tek takıp kullanmayla alakalı zaten, siz atomizer farkına değinmişsiniz.hocam hep sana muhalefet gibi oluyor kusura bakma artık ama burada da atomizerin baca yapısı, yanma odası, coile çarpan havanın geliş açısı çok etkili.
yani single coil rtadan aroma almak daha güzel gelir bri çok kişiye. genel kanı dual coilin daha iyi aroma verdiği yönde olsa da rdl kullanıcıları single coil dl içiminin daha aromatik olduğu yönündedir.
o nedenle aio bu tarz içime sahip kullanıcıların vazgeçilmezi oldu
Hazır ato ne önerirsiniz?Mtl de birçok ato var elimde dl de rda olarakta ama her zaman bi hazır coilli ato vardır elimde sarılı bi atom yoksa ve sarıcak vaktim yoksa basar içine likiti devam ederim
Geekvape'nin Z serisi iyidirHazır ato ne önerirsiniz?