Başta belirteyim. Ben bazı likitleri kullanınca günlük, bazı likitlerde de 2-3 günde bir pamuk değiştiriyorum. 5-10 dk sürüyor. Nargile hazırlamaya kıyasla hiç bir şey. Ayrıca gözünde büyütme, oldukça kolay. Telleri de 3-4 hafta kullanıyorum.Hocam ben hergün evde dışarıda nargile içen biriyim evde köz yanarken kokusu kalıyor sırf onun için elektronik istiyorum. Bana ürün ismi veya link atabilirsen çok sevinirim şunu bunu al diye. Çanta taşıyorum benim ihtiyacımı gidersin yeterki başka bir şey istemiyorum. Bol duman sık sık coil yanmasın her hafta coil değiştiriyordum thallo da.
Öncelikle sıfır takıntın yoksa ikinci eller baya uyguna geliyor. Whatsapp ve telegram grupları var.Takip edersen mutlaka uyguna denk gelir.
Benim tavsiyelerim de omeringen'in tavsiyelerine benzer olacak. İlk aşamada fiyat olarak abartılı olmayan ama seni üzmeyecek ürünleri tavsiye edeceğim. İhtiyacın olanları yazayım ben. Özelden yazarsan da detaylı yardımcı olurum.
Çift pilli mod: (ikinci el)
Modların 510 pin olması önemli. Daha sonra farklı atomizerler de alıp bu modlar ile kullanabilirsin.
Gaur21
(Ateşlemesini çok övüyorlar, ikinci eli 2000-2300₺ civarı. Alttakiler 500-600₺ civarı daha uyguna bulunur.)
Geekvape L200
Centaurus m200
Thelama quest 200w
Atomizer:
Dead rabbit v3 rta (ikinci eli 1200-1400₺)
İlk atomizer olarak bence en uygun atomizer kendisi olur. Sarıma alıştıktan sonra ilerde altan hava akışlı atomizerleri de denersin.
Alttaki malzemelerin hepsini forum tedarikçisi Temco By David dan alabilirsin.
Pil (dönüşümlü kullanmak için 4 adet)
Pil şarj cihazı (Nitecore new i2 güzel cihaz)
Hazır sarım performans teli
Pamuk (coton bacon prime öneririm)
Seramik uçlu cımbız
Yan keski (teli atomizere göre kısaltmak için)
Pamuk makası ( küçük iyi kesen bir makas da iş görür)
Bu malzemelerin bir kısmını içeren sarım çantaları da var, göz atabilirsin.