GaziHazar
Admin
buna katılmıyorum bana göre podmodlar çok sıcakRDA>RTA>PodMod
buna katılmıyorum bana göre podmodlar çok sıcakRDA>RTA>PodMod
Nord 5’i 80 watt 0.15 ohm coille kullandığımda dahi ılık denecek bir buharı vardı hocam. RTA’da 0.15 60 watt çok daha sıcak geliyor bana. Tel yüzey alanı ile alakalı olsa gerek.buna katılmıyorum bana göre podmodlar çok sıcak
Tek tel çift tel farkı nedir? Kafamda deli sorularHocam arkadaşın aklına gelmeyeceği için ben sorayım tek tel tavsiye etiğiniz kylin mini v2 atomizer ileride 2 tele geömek istenirse değişim isteyecek. Peki bunun yerine Rabbit V3 Rta 2 telli bir atomizer olmasına rağmen sanırım çapraz olarak tek tel kullanılabiliyor. Böyle bir işlem mantıklı olur mu. İleride çift tel opsiyonu cepte tutmak için soruyorum.
pod diyince benim aklıma hiç o gelmedi. caliburn koko gz2 falan geldi. bu arada 0,15 in hakkı 60 watt olmadığındandırNord 5’i 80 watt 0.15 ohm coille kullandığımda dahi ılık denecek bir buharı vardı hocam. RTA’da 0.15 60 watt çok daha sıcak geliyor bana. Tel yüzey alanı ile alakalı olsa gerek.
Hava girişi üstten olan bir atomizerde tek coil takılıp kullanılabilir, DR v3 uygun bunun için de.Hocam arkadaşın aklına gelmeyeceği için ben sorayım tek tel tavsiye etiğiniz kylin mini v2 atomizer ileride 2 tele geömek istenirse değişim isteyecek. Peki bunun yerine Rabbit V3 Rta 2 telli bir atomizer olmasına rağmen sanırım çapraz olarak tek tel kullanılabiliyor. Böyle bir işlem mantıklı olur mu. İleride çift tel opsiyonu cepte tutmak için soruyorum.
50-80 arası denedim, bana uymadı. En son by-pass moda alayım dedim boğazı orada yere bıraktım daha elimi sürmedim hocampod diyince benim aklıma hiç o gelmedi. caliburn koko gz2 falan geldi. bu arada 0,15 in hakkı 60 watt olmadığındandır
kısmet olursa bir gün size rda mech denetirim hocam50-80 arası denedim, bana uymadı. En son by-pass moda alayım dedim boğazı orada yere bıraktım daha elimi sürmedim hocam
Bu sorunun cevabını ustaların vermesi lazım ben DL pek bilmiyorum ama kabaca mantık kurduğumda daha çok pamuk, daha çok likit, daha çok tel, daha çok pamuğa değen tel yüzeyi ve bu teli ısıtabilmek için daha çok pil gücü anlamına geliyordu çift tel sarım. Buradan yola çıkarak muhtemelen daha çok buhar da elde ediliyordur.Tek tel çift tel farkı nedir? Kafamda deli sorular
2 coil olunca yüzey alanı x2 oluyor, yüzey alanı arttıkça kabaca aroma daha iyi oluyor diyebiliriz hocam. Buhar sıcaklığı da buna oranla artıyor.Tek tel çift tel farkı nedir? Kafamda deli sorular
Hocam zaten bir niyetim var, sadece aroma işinden çekiniyorum. MTL’de kullandığım 2 aroma var, aylardır onları dahi bulamadım. Seçeneği arttırıp sorunu arttırmaktan korkuyorumkısmet olursa bir gün size rda mech denetirim hocam
Yav bu ısı konusu kafamı karıştırıyor çok mu ısınıyor, dudak yakıyor mu, izlediğim videolarda adamlar 2 saniye anca çekiyor ben 8 saniye falan çekiyorum yakar mı dudağımı?2 coil olunca yüzey alanı x2 oluyor, yüzey alanı arttıkça kabaca aroma daha iyi oluyor diyebiliriz hocam. Buhar sıcaklığı da buna oranla artıyor.
Hocam zaten bir niyetim var, sadece aroma işinden çekiniyorum. MTL’de kullandığım 2 aroma var, aylardır onları dahi bulamadım. Seçeneği arttırıp sorunu arttırmaktan korkuyorum
Göreceli bir konu hocam, kişiden kişiye değişiyor. Benim bypass modla 1 sn çekemediğim buharı 8-10 saniye çekenler var. Direkt sayısal bir mertebe veremiyoruz. Kullandığınız podmod neydi ona göre kıyaslama yapılabilir belki.Yav bu ısı konusu kafamı karıştırıyor çok mu ısınıyor, dudak yakıyor mu, izlediğim videolarda adamlar 2 saniye anca çekiyor ben 8 saniye falan çekiyorum yakar mı dudağımı?
Smok thallo S kullandım Ijoy Shogun JR Kit kullandımGöreceli bir konu hocam, kişiden kişiye değişiyor. Benim bypass modla 1 sn çekemediğim buharı 8-10 saniye çekenler var. Direkt sayısal bir mertebe veremiyoruz. Kullandığınız podmod neydi ona göre kıyaslama yapılabilir belki.
hocam hep sana muhalefet gibi oluyor kusura bakma artık ama burada da atomizerin baca yapısı, yanma odası, coile çarpan havanın geliş açısı çok etkili.yüzey alanı arttıkça kabaca aroma daha iyi oluyor diyebiliriz hocam.
Bu Thelema Quest'te baya bi mod var hiçbirini bilmiyorum Bypass olsun, SS904, SS315, TI, NI, VPC, VOLTAGE herbiri farklı modlar sanırım. Biliyor musunuz hangisi ne işe yarıyorGöreceli bir konu hocam, kişiden kişiye değişiyor. Benim bypass modla 1 sn çekemediğim buharı 8-10 saniye çekenler var. Direkt sayısal bir mertebe veremiyoruz. Kullandığınız podmod neydi ona göre kıyaslama yapılabilir belki.
bu noktada drip tip seçimi etkili olur.Yav bu ısı konusu kafamı karıştırıyor çok mu ısınıyor, dudak yakıyor mu, izlediğim videolarda adamlar 2 saniye anca çekiyor ben 8 saniye falan çekiyorum yakar mı dudağımı?
Bu Thelema Quest'te baya bi mod var hiçbirini bilmiyorum Bypass olsun, SS904, SS315, TI, NI, VPC, VOLTAGE herbiri farklı modlar sanırım. Biliyor musunuz hangisi ne işe yarıyor