Goygoy Nargile Çekim Elektronik Sigara?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TB2DLH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam arkadaşın aklına gelmeyeceği için ben sorayım tek tel tavsiye etiğiniz kylin mini v2 atomizer ileride 2 tele geömek istenirse değişim isteyecek. Peki bunun yerine Rabbit V3 Rta 2 telli bir atomizer olmasına rağmen sanırım çapraz olarak tek tel kullanılabiliyor. Böyle bir işlem mantıklı olur mu. İleride çift tel opsiyonu cepte tutmak için soruyorum.

Hocam arkadaşın aklına gelmeyeceği için ben sorayım tek tel tavsiye etiğiniz kylin mini v2 atomizer ileride 2 tele geömek istenirse değişim isteyecek. Peki bunun yerine Rabbit V3 Rta 2 telli bir atomizer olmasına rağmen sanırım çapraz olarak tek tel kullanılabiliyor. Böyle bir işlem mantıklı olur mu. İleride çift tel opsiyonu cepte tutmak için soruyorum.
Tek tel çift tel farkı nedir? Kafamda deli sorular :)

Nord 5’i 80 watt 0.15 ohm coille kullandığımda dahi ılık denecek bir buharı vardı hocam. RTA’da 0.15 60 watt çok daha sıcak geliyor bana. Tel yüzey alanı ile alakalı olsa gerek.
pod diyince benim aklıma hiç o gelmedi. caliburn koko gz2 falan geldi. :ROFLMAO: bu arada 0,15 in hakkı 60 watt olmadığındandır :ROFLMAO:

Hava girişi üstten olan bir atomizerde tek coil takılıp kullanılabilir, DR v3 uygun bunun için de.

Bu sorunun cevabını ustaların vermesi lazım ben DL pek bilmiyorum ama kabaca mantık kurduğumda daha çok pamuk, daha çok likit, daha çok tel, daha çok pamuğa değen tel yüzeyi ve bu teli ısıtabilmek için daha çok pil gücü anlamına geliyordu çift tel sarım. Buradan yola çıkarak muhtemelen daha çok buhar da elde ediliyordur.
Soru sanırım çok abartmaya gerek varmı olmalı. Ama el altında her ihtimale karşı bulunsun denirse ve 2 tel olmasına rağmen tek tel ile de kullanılabiliyorsa diye de değerlendirilmeli.

2 coil olunca yüzey alanı x2 oluyor, yüzey alanı arttıkça kabaca aroma daha iyi oluyor diyebiliriz hocam. Buhar sıcaklığı da buna oranla artıyor.
kısmet olursa bir gün size rda mech denetirim hocam :D
Hocam zaten bir niyetim var, sadece aroma işinden çekiniyorum. MTL’de kullandığım 2 aroma var, aylardır onları dahi bulamadım. Seçeneği arttırıp sorunu arttırmaktan korkuyorum 😁

2 coil olunca yüzey alanı x2 oluyor, yüzey alanı arttıkça kabaca aroma daha iyi oluyor diyebiliriz hocam. Buhar sıcaklığı da buna oranla artıyor.

Hocam zaten bir niyetim var, sadece aroma işinden çekiniyorum. MTL’de kullandığım 2 aroma var, aylardır onları dahi bulamadım. Seçeneği arttırıp sorunu arttırmaktan korkuyorum 😁
Yav bu ısı konusu kafamı karıştırıyor çok mu ısınıyor, dudak yakıyor mu, izlediğim videolarda adamlar 2 saniye anca çekiyor ben 8 saniye falan çekiyorum yakar mı dudağımı?

Yav bu ısı konusu kafamı karıştırıyor çok mu ısınıyor, dudak yakıyor mu, izlediğim videolarda adamlar 2 saniye anca çekiyor ben 8 saniye falan çekiyorum yakar mı dudağımı?
Göreceli bir konu hocam, kişiden kişiye değişiyor. Benim bypass modla 1 sn çekemediğim buharı 8-10 saniye çekenler var. Direkt sayısal bir mertebe veremiyoruz. Kullandığınız podmod neydi ona göre kıyaslama yapılabilir belki.

Göreceli bir konu hocam, kişiden kişiye değişiyor. Benim bypass modla 1 sn çekemediğim buharı 8-10 saniye çekenler var. Direkt sayısal bir mertebe veremiyoruz. Kullandığınız podmod neydi ona göre kıyaslama yapılabilir belki.
Smok thallo S kullandım Ijoy Shogun JR Kit kullandım

yüzey alanı arttıkça kabaca aroma daha iyi oluyor diyebiliriz hocam.
hocam hep sana muhalefet gibi oluyor kusura bakma artık ama burada da atomizerin baca yapısı, yanma odası, coile çarpan havanın geliş açısı çok etkili.

yani single coil rtadan aroma almak daha güzel gelir bri çok kişiye. genel kanı dual coilin daha iyi aroma verdiği yönde olsa da rdl kullanıcıları single coil dl içiminin daha aromatik olduğu yönündedir.

o nedenle aio bu tarz içime sahip kullanıcıların vazgeçilmezi oldu

Bu Thelema Quest'te baya bi mod var hiçbirini bilmiyorum Bypass olsun, SS904, SS315, TI, NI, VPC, VOLTAGE herbiri farklı modlar sanırım. Biliyor musunuz hangisi ne işe yarıyor

yani aslında kimisi ato önemlidir kimisi likit önemlidir diye tartışadursun; tüm bileşenler çok önemlidir bence.

Hocam şundan bi tane temin edin içine sevdiğiniz likiti koyun paf kuf paf kuf buharlayın yok rda yok rba yok rta ss tl ni vs vs uğraşmayın
Bu Thelema Quest'te baya bi mod var hiçbirini bilmiyorum Bypass olsun, SS904, SS315, TI, NI, VPC, VOLTAGE herbiri farklı modlar sanırım. Biliyor musunuz hangisi ne işe yarıyor

İlerleyen dönemdede sarım malzemeleri ve bu modun üstüne dl güzel bi rta çekerip sarıma yavaş yavaş geçersiniz

Geri