İyi bayramlar. ???? Alırım zaten ama iki video izledim dayanamayıp. ???? Fena durmuyor. Geleneğe devam ve detay demişler bence. ????Öncelikle herkesin bayrami mubarek olsun
1 2 haftaya cikar, bir sekilde alacaz artık. Tek eksi yonu baya bir parcasi var, ama ne demis ünlü düşünür, şair, aristokrat birisi
KAYFUN OLSUN DAŞTAN OLSUN ????????
O da olur. ???? Arise için başarılı deniyordu. İyileştirmelerle birlikte 22mm’i fena olmaz gibi.Ama zaten benim bahsettigim arise 22mm ????????
Kurulum kolayligi demis ama ????????
Şu an araba kullanıyorum ve .Fev' i pambıklıyorum.. ????Kurulum kolayligi demis ama ????????
Onu yapanlar o esnada video da cekebilirse ikna olacagim ????????????Şu an araba kullanıyorum ve .Fev' i pambıklıyorum.. ????
kaç tane kolum var kardeşim hem araba kullanacağım,hem pambıklama yapacağım hem de video çekeceğim.,Künefe de istermisin. ,sen beni ahtapot mu sannıyorsuuun komşi. ? ????????????Onu yapanlar o esnada video da cekebilirse ikna olacagim ????????????
Nano versiyonu da çok uzun süre vitrinlerdeydi bu arada. O da tükenmiştir muhtemelen. ????Popüler olsa —tutmuş bir ürün olsa?— tutarlardı iki seçeneği de aslında.
Millennium klonu tekrar listelenmiş FT’de. İlgilenenler için,
https://www.fasttech.com/products/3028/10064352/9759346-ulton-millennium-styled-rta-v1-1-rebuildable-tank?&m_override=1
Custom made-to-order yazıyor.???? Rüzgarı diner tekrar.bak hele baaaak.
ne guzel kapak yapmissin kendine sen oyle, pek yakismis ???? ???? ????
arsivciligi senden ogrendim.keyifliymis![]()
bu arada fiskiye acayip iyi cikti benim icin. aylardir hic gozumden dusmedi. aklinda olsun ????
Toz tuttu ????Bishop nerede?!? Uzatma kitini de alırsın diye düşünmüştüm. ????![]()