İyi bayramlar. ???? Alırım zaten ama iki video izledim dayanamayıp. ???? Fena durmuyor. Geleneğe devam ve detay demişler bence. ???? Bundan sonraki de belli olmuştur —merak ettim şimdiden. ????????Öncelikle herkesin bayrami mubarek olsun
1 2 haftaya cikar, bir sekilde alacaz artık. Tek eksi yonu baya bir parcasi var, ama ne demis ünlü düşünür, şair, aristokrat birisi
KAYFUN OLSUN DAŞTAN OLSUN ???? ????
O da olur. ???? Arise için başarılı deniyordu. İyileştirmelerle birlikte 22mm’i fena olmaz gibi.Ama zaten benim bahsettigim arise 22mm ????????
Kurulum kolayligi demis ama ????????
Şu an araba kullanıyorum ve .Fev' i pambıklıyorum.. ????Kurulum kolayligi demis ama ????????
Onu yapanlar o esnada video da cekebilirse ikna olacagim ????????????Şu an araba kullanıyorum ve .Fev' i pambıklıyorum.. ????
kaç tane kolum var kardeşim hem araba kullanacağım,hem pambıklama yapacağım hem de video çekeceğim.,Künefe de istermisin. ,sen beni ahtapot mu sannıyorsuuun komşi. ? ????????????Onu yapanlar o esnada video da cekebilirse ikna olacagim ????????????
Nano versiyonu da çok uzun süre vitrinlerdeydi bu arada. O da tükenmiştir muhtemelen. ???? Popüler olsa —tutmuş bir ürün olsa?— tutarlardı iki seçeneği de aslında.
Millennium klonu tekrar listelenmiş FT’de. İlgilenenler için,
https://www.fasttech.com/products/3028/10064352/9759346-ulton-millennium-styled-rta-v1-1-rebuildable-tank?&m_override=1
Custom made-to-order yazıyor.???? Rüzgarı diner tekrar.bak hele baaaak.
ne guzel kapak yapmissin kendine sen oyle, pek yakismis ???? ???? ????
arsivciligi senden ogrendim.keyifliymis
Sessiz sedasız rotasyona girmiş yani! ???? Bakınayım ona da. ????bu arada fiskiye acayip iyi cikti benim icin. aylardir hic gozumden dusmedi. aklinda olsun ????
Toz tuttu ????Bishop nerede?!? Uzatma kitini de alırsın diye düşünmüştüm. ????