• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle herkesin bayrami mubarek olsun :)

1 2 haftaya cikar, bir sekilde alacaz artık. Tek eksi yonu baya bir parcasi var, ama ne demis ünlü düşünür, şair, aristokrat birisi

KAYFUN OLSUN DAŞTAN OLSUN ???? :love:????
İyi bayramlar. ???? Alırım zaten ama iki video izledim dayanamayıp. ???? Fena durmuyor. Geleneğe devam ve detay demişler bence. ????‍♂️ Bundan sonraki de belli olmuştur —merak ettim şimdiden. ????????

@GaziHazar Vurum için bir yorum gördüm. KF21 gibi dendikten sonra net yorum için biraz erken olur denilmiş.

şu aralar yeni ato arayışı içersindeyim hali hazırda penodat spica pro troy rda var elimde farklılık olsun istiyorum önerileri alabilirim bütçe çok uçuk olmaması kaydıyla :D kurulum kolaylığı hata affedebilen çok sorunu olmayan bir ato arıyorum .

Nano versiyonu da çok uzun süre vitrinlerdeydi bu arada. O da tükenmiştir muhtemelen. ????‍♂️ Popüler olsa —tutmuş bir ürün olsa?— tutarlardı iki seçeneği de aslında.

bak hele baaaak.
ne guzel kapak yapmissin kendine sen oyle, pek yakismis ???? ???? ????

arsivciligi senden ogrendim.keyifliymis :LOL:

rotasyon demisken gecenlerde boyle bir liste yapmistim. asla degismeyecek gibi gorunenler.

Perseus RTA V1 by Golden Greek (SXK)
Millennium RTA V1.5 by VGC (Coppervape)
Auguse ERA
Shu RTA by DMBK (ULTON)
ByKA SE / V8 by Vape System (SXK)
Classic MTL RTA by Steam Crave
Scale RTA by Aivape
Ion V2 by Fakirs Mod
Major RTA V2 by Uzi mods
Minor RTA by Uzi mods
FEV 4.5
Cloud 2 RTA by Cloud mods (Coppervape)