• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet, guvenilir.
alisveris yaptigim ve su zamana kadar sorun yasamadigim bir site everzon.
yine de
2F, 3F ve FT disina cikmamaya calisiyorum. 4. siraya everzon girer ama.

bu fiyat ozelinde birsey daha soyleyeyim.
evet, bazen bu bahsettigim 3 site disindaki cin sitelerinde cok cilgin gorunen fiyatlara denk geliyoruz. fakat soyle bir olay var.
bu 3lu genelde fiyatlarina vergi ve kargo ucretinin buyuk kismini dahil ederek satiyor.
su an kizoku mod 2f'de $25.50+ £5.50 kargo ile $31e geliyor.
hatirliyorum ki bu mod uzunca bir sure $40 gibi bir fiyatla satildi. ara ara da flash sale yapip $30-33 gibi satildi.

diger Cin siteleri ise aslinda urunu dip fiyatiyla satisa cikartiyor.
$10 kizoku + $10-16 arasi en ucuz kargo + %20 vergi ile $4-5 dusuk yada neredeyse ayni fiyatlari buluyor diger rakipleri ile, ki bu cok ozel bir fiyat kizoku icin. her urunde boyle degil.

EXP 1.4u de hatirliyorum, 3F $40a satarken diger Cin sitelerinde $28-30 civariydi ama yukarida verdigim ornekle ayni fiyata geliyor ve hatta az uzerinde kaliyordu fiyatlar.

vesselam demek istedigim yukaridaki 3 site ozellikle bizim gibi hobici profesyonellere yonelik urun satiyor. klonlar da dahil. o nedenle fiyat ve urun bakimindan da referans alinacak en guvenilir saticilar.
digerlerinin hedef kitlesi ve satis teknikleri biraz daha farkli.

bende bu siteden aldım dotaio v2 yi şimdiye kadarda bu kadar indirim yapan görmedim sevemedim o ayrı bir konuda
4eb3f68d7d6aa0f602b7240aa50fc4f1.jpg

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ba46220301d1598586802b764dbb8691.jpg

@murcix Doğru. Bir de bu işlerde düzeltme ve/veya iyileştirme yapabiliyorlar, gelecek feedback’ler üzerinden. “Draw resistance” işini düzgün yapabilirler şeklinde düşünmüştüm bu arada, özellikle pin’leri görünce; fakat, anladığım kadarıyla, +…mm (0.1, 0.2?) şeklinde bir fark olabilir. Bu durum, eğer böyleyse tabii, klasik takılanları ve “draw resistance” arayanları memnun etmeyebilir belki. Yorumlar düşer buna. ????‍♂️

@Votka Hocam bu kriterlerde benim kullandıklarım arasından;

Perseus var ama bulmak zor olacaktır.

Bir de bunabilirlik ve performans açısından uzatma kitli tripod ön plana çıkar gibi.

En kolay bulunacak olan da kayfungiller olacaktır ama bu kriterleri hangisi karşılar bilemedim

Selamlar saygılar sevgiler,

Bir mtl atomizer almak istiyorum, şöyle 100 150 euroya kadar çıkabilir bütçe,
Pastane tarzı içiyorum
Sıcak buhar istemiyorum
Boğaz vurumu istiyorum

Öneriniz ne olur, Nisan sonu almayı/getirttirmeyi düşünüyorum.

Soguk buhar ve vurum ariyorsaniz kayfungillere kesinlikle yaklasmayin @murcix in yazdigina istinaden soyluyorum. Diger ihtimaller uzerine durmanizda fayda var ;)

Geri