• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana her kavrami uyuyor, o acidan ne derlerse desinler, yeter ki cok parcali urun yapmasinlar :) bu acidan bakinca fanatiklik gibi duruyor ama adamların her yaptigi bana uyuyor, yoksa babamin oglu degiller :D

En yakin ornek, minor. 3 parca, 2 dk da yika, kurut, pamukla. Miss, insan bir zaman sonra artik bunu ariyor. Spicadan bile sogudum bu nedenle :)
Ben seviyorum o ekibin işlerini. PSU ve Ultem tercih etmeseler keşke diyorum arada.

Az parçalı ürün konusunda aynı fikirdeyim. Zahmetsiz ürünler keyifli oluyor. ????‍♂️ BF1 kullanıyordum son dönemde, squonk mod olmadan. RTA’e geçmek istemedim resmen —süper rahat gelmişti.

damlatmakla ugrasagin vakitte rta sarar keyfine bakarsin :p

hem millet ☕ bekliyor sen hala aylak aylak sergey mergey diyon :LOL:????
???? Damlatmıyorum bile, drip-tip’i çıkartıp şişeden bocalıyorum! ???? Çok çok az içiyorum zaten esigarayı, akşama kadar fazla geliyor hatta.

Era Pro’ya tam bakamadım hala. ????‍♂️ Kısa notumu geçerim yine de kısa süre sonra. Son nikotin siparişim biraz fiyasko oldu. Moral bozukluğuyla saldım biraz.

Ben seviyorum o ekibin işlerini. PSU ve Ultem tercih etmeseler keşke diyorum arada.

Az parçalı ürün konusunda aynı fikirdeyim. Zahmetsiz ürünler keyifli oluyor. ????‍♂️ BF1 kullanıyordum son dönemde, squonk mod olmadan. RTA’e geçmek istemedim resmen —süper rahat gelmişti.

Psu ve polikarbon aslinda daha pahali ama cama gore daha dayanikli oldugundan, birazda musteri talebinden oldugunundusunuyorum. Ultem tanklarida sirf kimyasal dayanim icin cikardilar mecburiyetten, ozellikle lite serileri ile ultem hacmini arttirdilar ama yakismadi bana gore full ultem. Pmma daha guzel. Hos sitelerinde pmma kimyasal dayanim yok demis ama biz kimyasala dayanikli zeminlerde pmma kullaniyoruz, sasirdim.

Evet ozellikle evde bir RDA guzel oluyor ama cok baktim, hic guzel bir Rda bulamadim. Yoksa buyuk rahatlik ve keyif :)

Geri