• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eee04M.jpg
Bu zehirde bana geldi ???? bu da hayırlı olsun :) sana uymaz ise ben burdayım.
Çok salça oldum resmen ????

Ultroner-Alieno-Battery-Tube-2_Bzhj1.jpeg
Birşey sormak istiyorum. Acaba forumda eli torna işlerine yatkın olan biri var mı ? Normal 18650 düz batarya tüplerini yukarıda örnek resmini eklediğim knurled'e çevirmek istiyorum. Biraz araştırdım ufak bir aleti var onunla yapılıyor ama yaşadığım yerde yapan birini bulamadım maalesef..

Dayı yaptığından keyif alıyor, aklına geleni söylüyor, paylaşıyor.
Ato fena değil. PC tank ve o boyuna rağmen düşük kapasite ve tabii benim için old school görünüm eksi yönleri. Yoklukta bakılır.

Dayı artık olmuş, ????
eskiden oradan buradan alırdı, şimdi piyasaya çıkmadan geliyor ☺

Aerokon işine baksın dimi @Epek ????

Aerokon denemede bisi demeyim ama hava akisina yon vermesi nedeniyle basarili olacagini dusunuyorum. Bu vatandas daha cok spica provari olmus, pin degisiyorsunuz. Ama ne yalan soyleyim adam cok samimi anlatmaya calismis :D
Isin ciddi tarafi, gecen agamda bahsetti, artik hic yenilik goremiyorum ben nedense, tasarimlar hep ayni, artik hic bir atoya yukselemiyor insan. Bu nedenle patronumun sevdigi bir lafi vardir " Bildigin kötü, bilmedigin İyiden her zaman daha iyidir " diye, fanteziye gerek yok ;)

@Epek Aerokon, (varsa) likit sızması gibi bir durumun önüne geçiyor; bunun yanında, sadece, “smooth” etkisini/farklılığını hissettiriyor.

Lite 19 da 2 yildir 1 elin parmagi kadar yoktur likit akittigim ki onda pamuklama yada basinc dan oldu zaten. Smooth olayi artiyorsa bu avantaj, cunku lite 19 biraz keskin bir aroma hissiyati var. Bu bakimdan alinabilir bir yanı var.

hic yenilik goremiyorum

Her zaman olmuyor işte. Olsa zaten büyük babalar kulağının üstüne yatmazdı ????
Bir de yenilik görüldü mü tecrübe etmek lazım imkan varsa. Sonrasında geçip gidiyor çünkü. Ya unutuluyor ya sıradanlaşıyor.

Yapılıyor bir yandan da yeni şeyler.
Benim ilk aklıma gelen hava sisteminde THC tauren, Sputnik. Likit besleme cabeo ????????‍♂️

Lite 19 da 2 yildir 1 elin parmagi kadar yoktur likit akittigim ki onda pamuklama yada basinc dan oldu zaten. Smooth olayi artiyorsa bu avantaj, cunku lite 19 biraz keskin bir aroma hissiyati var. Bu bakimdan alinabilir bir yanı var.
KFL19’da ben de nadir yaşadım sızma durumunu; fakat ‘yeni başlayanlar’ kategorisinde biraz zahmet ve/veya (bir ihtimal olarak) sorun sayılabilir. Yüksek sayıda satış yapıyorlar ve sosyal medya platformları bu kullanıcı sayısını pek —hatta bence hiç—yansıtmıyor. Yeni başlayanlar kategorisi için Aerokon büyük bir artı bu açıdan.

Smooth konusunda aynı fikirdeyim. Kayfun mtl serileri bana göre ‘lineer vape’ konusunda çok başarılı. Bu çizgi içerisinde, 19 ve 21’in biri smooth biri de keskin (bright(er)) şekilde bir aroma profili sunmuş olması fena değil.

Onu sonraya bırakıp atladım galiba ????
Dvarw zaten sesli ato, gerçi daha çok türbülans sesi.
Bir atoda gördüm de hatırlamıyorum. Içinde böyle bulaşık teline benzer yapıda süngerimsi birşey vardı. Dvarw benzeri yapıdaki atolar için kullanırız aslında bulsak.

Geri