GaziHazar
Admin
bu sefer olmuş bence ben gidip alırım bunu... sirene de yol veririm

bu sefer olmuş bence ben gidip alırım bunu... sirene de yol veririm
Benim de ilgimi çekti. ????bu sefer olmuş bence ben gidip alırım bunu... sirene de yol veririm![]()
ss tercih ederim. sonra mod arıyoruz siyahBenim de ilgimi çekti. ????Siyah SBS vardı, kullanırım belki bu sayede dedim.
Ucuz diye almış bulundum siyah mod, <€5’e gelmişti galiba. İç kısmında boya yok B3’ün, mecburi istikamet gibi duruyor —şimdilik. ????ss tercih ederim. sonra mod arıyoruz siyah![]()
Bu zehirde bana geldi ???? bu da hayırlı olsun
Çok güzel, bir ömür kullan hocam.
Dayı artık olmuş, ????
eskiden oradan buradan alırdı, şimdi piyasaya çıkmadan geliyor ☺
Aerokon işine baksın dimi @Epek ????
@Epek Aerokon, (varsa) likit sızması gibi bir durumun önüne geçiyor; bunun yanında, sadece, “smooth” etkisini/farklılığını hissettiriyor.
hic yenilik goremiyorum
KFL19’da ben de nadir yaşadım sızma durumunu; fakat ‘yeni başlayanlar’ kategorisinde biraz zahmet ve/veya (bir ihtimal olarak) sorun sayılabilir. Yüksek sayıda satış yapıyorlar ve sosyal medya platformları bu kullanıcı sayısını pek —hatta bence hiç—yansıtmıyor. Yeni başlayanlar kategorisi için Aerokon büyük bir artı bu açıdan.Lite 19 da 2 yildir 1 elin parmagi kadar yoktur likit akittigim ki onda pamuklama yada basinc dan oldu zaten. Smooth olayi artiyorsa bu avantaj, cunku lite 19 biraz keskin bir aroma hissiyati var. Bu bakimdan alinabilir bir yanı var.
Geçmiş sayfada paylaştığım videoda Dvarw ile ses mukayesesi vardı. Sessiz duruyor epey. ????Yalnız epey sessiz sanki.
Bak mesela bunun da 510 vida değil, geçme pin [emoji1787] al sana yenilik.
Berserker 3 video inceleme