• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onu sonraya bırakıp atladım galiba ????
Dvarw zaten sesli ato, gerçi daha çok türbülans sesi.
Bir atoda gördüm de hatırlamıyorum. Içinde böyle bulaşık teline benzer yapıda süngerimsi birşey vardı. Dvarw benzeri yapıdaki atolar için kullanırız aslında bulsak.
Angry Fox kullanıyordu süngerimsi malzemeyi. Ne kullandıklarının adını tam hatırlayamadım şimdi. Önceki sayfalarda benzer(?) malzemeyi ByKa için nasıl kullandıklarını paylaşmıştım; Dvarw için de uygulanabilir belki. ????

Smooth konusunda aynı fikirdeyim. Kayfun mtl serileri bana göre ‘lineer vape’ konusunda çok başarılı. Bu çizgi içerisinde, 19 ve 21’in biri smooth biri de keskin (bright(er)) şekilde bir aroma profili sunmuş olması fena değil.

Aslinda lite 19 ( v3 mini oncesini bilemiyorum ama onlarda ayni sanirsam ) svoemestoda cizgi disina ciktigi bir atomizer oldu biraz dediginiz gibi. Kayfunlar genelde smooth vape tarzina yakin, vurumu bile yumusak olan atomizerler benim kullandiklarim ve gordugum kadariyla. Bazi atolar cok şekerliyor ( orn. Skyline R ) ama lite 19 şekerlemeyi cok yapmadan keskinlik katiyor. Xs center pin ile bu dahada keskinlesiyor diyebilirim. Bakalim komple almasamda deck + mtl pin alasim var ;)

Aslinda lite 19 ( v3 mini oncesini bilemiyorum ama onlarda ayni sanirsam ) svoemestoda cizgi disina ciktigi bir atomizer oldu biraz dediginiz gibi. Kayfunlar genelde smooth vape tarzina yakin, vurumu bile yumusak olan atomizerler benim kullandiklarim ve gordugum kadariyla. Bazi atolar cok şekerliyor ( orn. Skyline R ) ama lite 19 şekerlemeyi cok yapmadan keskinlik katiyor. Xs center pin ile bu dahada keskinlesiyor diyebilirim. Bakalim komple almasamda deck + mtl pin alasim var ;)
Aslında bu ekibin çizgisi, kendilerinin de dediği gibi, ‘herkes için bir Kayfun.’ Sergey bunu çok sık telaffuz ediyordu ve yanlış hatırlamıyorsam broşürlerinde de benzer —hatta aynı— sözler geçiyor. Satış ağı çok kuvvetli ve üretim modelleri (sanırım on-demand) şu ana kadar başarılı gibi. Kayfun Prime, Mv3 ve KFL19/21 ürünlerini vitrinde tutup, farklı tercihler, kitleler, vs. için, sağlam satış yapabiliyorlar.

‘Herkes için bir Kayfun’ mottosunun bir diğer boyutu da ‘daha iyi’ gibi bir kavramın ortadan kalkması. Bu kavramın yerine ‘benim için daha uygun’ gibi bir şey geliyor sanırım.

‘Herkes için bir Kayfun’ mottosunun bir diğer boyutu da ‘daha iyi’ gibi bir kavramın ortadan kalkması. Bu kavramın yerine ‘benim için daha uygun’ gibi bir şey geliyor sanırım.

Bana her kavrami uyuyor, o acidan ne derlerse desinler, yeter ki cok parcali urun yapmasinlar :) bu acidan bakinca fanatiklik gibi duruyor ama adamların her yaptigi bana uyuyor, yoksa babamin oglu degiller :D

En yakin ornek, minor. 3 parca, 2 dk da yika, kurut, pamukla. Miss, insan bir zaman sonra artik bunu ariyor. Spicadan bile sogudum bu nedenle :)

Vay arkadaş, Öz hakiki kayfun kullanmamış :) birde kayfuncuyum diyor :) Sana hemen bir tane Five pawns edinelim. :)

Geri