NÖKER
Community
Evet 4-5 gündür likiti değiştirmedim. Yine nokta atışı yaptın ????hep aynı likiti içiyorsan azalma olabiliyor. belki bununla alakalıdır.
Evet 4-5 gündür likiti değiştirmedim. Yine nokta atışı yaptın ????hep aynı likiti içiyorsan azalma olabiliyor. belki bununla alakalıdır.
???? Henüz üretim aşamasında demişlerdi. Geçen hafta e-mail ile tekrar sordum, cuma yola çıkar dediler. Hala yok! ????ne bahtsız bi adamsın sen yaww ???? kargocularmı etiketledi seni acaba![]()
pro nun kahvesini ne zaman içicezBenim Pro geldi. ???? Nbase gelemedi ama.????Üç-beş gün teslim süresi, oldu bir ay!!! ????
Kahve çok, Nbase yok. ????pro nun kahvesini ne zaman içicez![]()
bi tank doldurcak likitin de mi yok. gel vereyim ben yaww. aç kutunu yollim hemen. kargosuda benden bak. bi da dememKahve çok, Nbase yok. ????Aromaları bile hazırlamıştım. Bir ay oldu Nbase yok.????
![]()
Sağolun komutanım, likit çok aslında. İşin keyfi testlik likit hazırlama ritüeliydi. Sağolsunlar ???? ettiler keyfimin içine. ????bi tank doldurcak likitin de mi yok. gel vereyim ben yaww. aç kutunu yollim hemen. kargosuda benden bak. bi da demem![]()
Sağolun komutanım, likit çok aslında. İşin keyfi testlik likit hazırlama ritüeliydi. Sağolsunlar ???? ettiler keyfimin içine. ????
Mod da geldi. Fiyatı daha da düşmüş; bi’ de buna üzüldüm.???? $20’yi zorlardım bilseydim, kupon vs. ile. ????
%100 VG 12mg ile bayrağı asarım komutanım. ???? Bir iki gün sonra likit işine girerim büyük ihtimalle. ExV1.4 almıştım, unutmuşum. Likitlerim ikisini de artık fırsat bulursam.????bu cevapla neyi öğrendik. işin ???? nu @Kanthal çıkarmış, kıllı kılsız ayrımına kadar gitmiş.
sıkıntı sende yeğen, başkalarına çemkirme hiç ????
pro ya koy bi likitte iç hadimillet yorum bekliyo ????
Olmaz! Sold out olmasını bekliyorum. ???? Era Pro ile tam uyumlu galiba. ????????Göstersene ya bakalım neymiş neciymiş
Bingo! ???? Eh çok ipucu verdim.???? düşmanı seni ????????
Çıka çıka sxk supbox çıkacak diye korkuyorum ???? gerçi yapıştırdım ben bi tane ????
dediklerin doğru. fazla hava gelince fazla aroma olması lazım. ama alt havalandırmayı açınca vurum artıyor diye hissediyorum ben. ????
belki bir tek ben bu şekilde hissediyor da olabilirim. ????
başka kullanıcıların da yorumlarına bakmak lazım. prosu olan konuşsun
bu kadar yazana kadar yanıma gelip, alıp, denerdin yaww![]()
Belki ön bilgi almak istiyordur, neden hemen kiziyonki agamkendini hazirliyordur. Belki onunda vardir, ama daha gelmemistir ????
yok üstat baya bir driptip oluor. çekerek oringlerin oradan çıkar. ion v2 gibi 2 parça driptipiEra Pro’da sadece kendi drip-tip’ini mi kullanabiliyoruz? ????
Beş altı drip tip denedim, tam oturmuyor. ???? Şaşırmadım yine de, çünkü beni bulur böyle şeyler!????yok üstat baya bir driptip oluor. çekerek oringlerin oradan çıkar. ion v2 gibi 2 parça driptipi