• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi tank doldurcak likitin de mi yok. gel vereyim ben yaww. aç kutunu yollim hemen. kargosuda benden bak. bi da demem :D
Sağolun komutanım, likit çok aslında. İşin keyfi testlik likit hazırlama ritüeliydi. Sağolsunlar ???? ettiler keyfimin içine. ????

Mod da geldi. Fiyatı daha da düşmüş; bi’ de buna üzüldüm.???? $20’yi zorlardım bilseydim, kupon vs. ile. ????

Sağolun komutanım, likit çok aslında. İşin keyfi testlik likit hazırlama ritüeliydi. Sağolsunlar ???? ettiler keyfimin içine. ????

Mod da geldi. Fiyatı daha da düşmüş; bi’ de buna üzüldüm.???? $20’yi zorlardım bilseydim, kupon vs. ile. ????

bu cevapla neyi öğrendik. işin ???? nu @Kanthal çıkarmış, kıllı kılsız ayrımına kadar gitmiş. :devilish:
sıkıntı sende yeğen, başkalarına çemkirme hiç ????
pro ya koy bi likitte iç hadi :D millet yorum bekliyo ????

bu cevapla neyi öğrendik. işin ???? nu @Kanthal çıkarmış, kıllı kılsız ayrımına kadar gitmiş. :devilish:
sıkıntı sende yeğen, başkalarına çemkirme hiç ????
pro ya koy bi likitte iç hadi :D millet yorum bekliyo ????
%100 VG 12mg ile bayrağı asarım komutanım. ???? Bir iki gün sonra likit işine girerim büyük ihtimalle. ExV1.4 almıştım, unutmuşum. Likitlerim ikisini de artık fırsat bulursam.????

dediklerin doğru. fazla hava gelince fazla aroma olması lazım. ama alt havalandırmayı açınca vurum artıyor diye hissediyorum ben. ????
belki bir tek ben bu şekilde hissediyor da olabilirim. ????
başka kullanıcıların da yorumlarına bakmak lazım. prosu olan konuşsun :D

bu kadar yazana kadar yanıma gelip, alıp, denerdin yaww :cool:

Yaw ben çıksam muhabbete gelirim atoyu denemek mesele değil,

2 ayı geçti evdeydim yarın ofise çağırdılar, hala 30k vaka var emekliler olunca evde onlara bulaştırmak istemediğimden çıkmıyorum sende dikkat et abim.

Evde haftada 3 - 5 ato kurup ikişer tank içsem zaten hepsini kullanamıyorum 7günde.

Bazen olabiliyo atomizere göre, gus tiny sette 3p açık kullanınca aroma ve buhar dolu dolu gelince vuruyor. Sıktıkça havasını kısarsan vurumuda bi kısılarak gidiyor gibi.

Fazla buhar la çok likit yakınca vuruyor gibi, aynı mesele olabilir.

Geri