Geçmiş olsun kardeş aman dikkat et kendine , Daha mayısta ben espresso söyleyeceğim sen içecek ,sen Türk kahvesi söyleyecek ben içeceğim Londonda . ????@Epek üstat, eline emeğine sağlık, gayet güzel bir çalışma olmuş.
Kalıcı olarak kullanayım dersen 1.5mm den aşağı düşmemek lazım. Spica pro için verimli olacaktır.
Gomtanin dediği gibi grip oldum, geçenlerde fena bir yağmura yakalandım, rüzgar da deli gibi esiyordu. Meğer ikisi birlikte içimden geçmiş ????
Dün evet geldikten sonra uzandım kaldım öyle yani. Yoksa challenge must go on ????
@Epek üstat, eline emeğine sağlık, gayet güzel bir çalışma olmuş.
Kalıcı olarak kullanayım dersen 1.5mm den aşağı düşmemek lazım. Spica pro için verimli olacaktır.
Gomtanin dediği gibi grip oldum, geçenlerde fena bir yağmura yakalandım, rüzgar da deli gibi esiyordu. Meğer ikisi birlikte içimden geçmiş ????
Dün evet geldikten sonra uzandım kaldım öyle yani. Yoksa challenge must go on ????
Geçmiş olsun. Acil şifalar ????@Epek üstat, eline emeğine sağlık, gayet güzel bir çalışma olmuş.
Daha mayısta ben espresso söyleyeceğim sen içecek ,sen Türk kahvesi söyleyecek ben içeceğim Londonda
0.5 mm lik klavuz bulursam deneyecegim ama![]()
Dikkat et, hastalık zamanlarında dinlenmek önemli. Hiç değilse 2 gün, vücudun toplanmasında büyük etken.sagolun dostlar, bugun de maalesef sersem sepelek ise gelmek zorunda kaldim ama bu kadar guzel dilek sonrasi dirilirim ben ???? ???? ???? ???? ????
sagolasin ????
İyileşmişsin sen bence, inceden takılıyorsun baksana ????yoh ardik ????
1.5 iyidir. 30ga ile yaparsin mis gibi takilirsin. hem firindan hallice atolarina da biraz serinlik gelir ????
hastalık sana "yoksay" koyarsa. bi de bu açıdan bak???? hastalik icin de bazen "yoksay" butonu kullanmak lazim![]()
0.5 mm lik klavuz bulursam deneyecegim ama![]()
yoh ardik ????
1.5 iyidir. 30ga ile yaparsin mis gibi takilirsin. hem firindan hallice atolarina da biraz serinlik gelir ????
sagolasin ????
@Epek sihirli sarimlar konusu var, oraya da ekleyebilirsin 1.08mm sarimi ????
benim bir egzantirik sarim vardi onu bulursam eklerim ben de
0,3 rotring senin işi görür ????