• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Epek üstat, eline emeğine sağlık, gayet güzel bir çalışma olmuş.

Kalıcı olarak kullanayım dersen 1.5mm den aşağı düşmemek lazım. Spica pro için verimli olacaktır.

Gomtanin dediği gibi grip oldum, geçenlerde fena bir yağmura yakalandım, rüzgar da deli gibi esiyordu. Meğer ikisi birlikte içimden geçmiş ????

Dün evet geldikten sonra uzandım kaldım öyle yani. Yoksa challenge must go on ????
Geçmiş olsun kardeş aman dikkat et kendine , Daha mayısta ben espresso söyleyeceğim sen içecek ,sen Türk kahvesi söyleyecek ben içeceğim Londonda . ????

Kalıcı olarak kullanayım dersen 1.5mm den aşağı düşmemek lazım. Spica pro için verimli olacaktır.

Gomtanin dediği gibi grip oldum, geçenlerde fena bir yağmura yakalandım, rüzgar da deli gibi esiyordu. Meğer ikisi birlikte içimden geçmiş ????

Dün evet geldikten sonra uzandım kaldım öyle yani. Yoksa challenge must go on ????

Gecmis olsun tekrardan, tez zamanda ayaklanirsiniz insallah :)

Zaten 1 mm mantikli bir sarim degil ama 1.5 mm mantikli olacak gibi, bir bakacagim. Burada likit ve pamuk cok onemli olacak. Daha demlemedigim yarim litre 60/40 n base var. Onlari bir demleyim, onlarla daha guzel olacakti. Mevcutlarla besleme sorunu yasamam ozellikle bu aylarda kuvvetle muhtemel :)

0.5 mm lik klavuz bulursam deneyecegim ama :D

Geçmiş olsun. Acil şifalar ????

Geçmiş olsun @murcix kısa sürede iyileşmen dileğiyle.

@Epek bu sarım çapları üzerine ilginç bir yazı vardı sekiz-on sene öncesine ait. Net hatırlamıyorum, bulmam gerekiyor tekrar, fakat sarım yüksekliği ve bir varsayım üzerine kurulu bir katsayı ile ilgiliydi. Bulabilirsem ekleyeyim, ilginçti.

@Epek bu sarım çapları üzerine ilginç bir yazı vardı sekiz-on sene öncesine ait. Net hatırlamıyorum, bulmam gerekiyor tekrar, fakat sarım yüksekliği ve bir varsayım üzerine kurulu bir katsayı ile ilgiliydi. Bulabilirsem ekleyeyim, ilginçti.
sagolasin ????

@Epek sihirli sarimlar konusu var, oraya da ekleyebilirsin 1.08mm sarimi ????
benim bir egzantirik sarim vardi onu bulursam eklerim ben de

Bulursanız sevinirim. En azından yol gösterebilir.

Aslında hep, hangi sarımın, hangi likitime, hangi atomizerde daha iyi gideceğine yönelik bir çalışma isteğim vardı ama bunun için en az 5 atomizer de denenecek olduğunu düşündüğümde 1,5 - 2- 2,5 mm lerde 5 - 6 - 7 tur lar ile düşününce, her bir likit için en az 45 sarım denemek lazım ve şu anda dahi gözümde büyüdü :D ama bir gün olur inşallah.

yoh ardik ????
1.5 iyidir. 30ga ile yaparsin mis gibi takilirsin. hem firindan hallice atolarina da biraz serinlik gelir ????

Fırın, nerde fırın, hani fırın, ben fırın mırın görmedim hiç ;) Benim atolarım hep ılık olmuştur :D ( Helix hariç :D )

sagolasin ????

@Epek sihirli sarimlar konusu var, oraya da ekleyebilirsin 1.08mm sarimi ????
benim bir egzantirik sarim vardi onu bulursam eklerim ben de

İlk fırsatta atarım.

0,3 rotring senin işi görür ????

Abi onlarda aynı uç kalınlığında sanırım, sadece iç çaplar değişiyor ama 0,83 ' ü buldum, buna da bir sarım yapacam :D

IMG-20220209-WA0007.jpg

Geri