MoNoT10
Council
Benim hikayem de sana benzer bir süreçti @CnrSngl bende bu aromayi merak edip araştırmaya başladım benim ulaştığım yazı bu linkteki değildi ama hikaye aynı..Ry4 muhabbeti geçmiş, tuh kaçırdık ????
Benim bildiğim kadarıyla Ruyan serisinin başlangıcı sentetik Tütündür ve öyle devam etmiştir. Ry1 Ry2 Ry3 diye Ruyan şirketi ile başladı, sonra kimyager oradan ayrılıp Dekang'a geçti ve bir Pazar günü Ry4ü ortaya çıkardı. Sonra da zamanla varyasyonları arttı da arttı, içine net ekleyen de oldu başka şeyler de, çok dallandırmayım konuyu şimdi.
Ruyan serisi Ry1 ile tütün ağırlıklı başladı ve numarası arttıkça tatlılığı arttı. Seneleeer öncesinde bir araştırma yapmıştım. Hard diskteki Ecig klasöründe bu konuyla ilgili bir şeyler olduğunu hatırladım. Notlar çok kısa ama şöyle;
RY1 -------RY2-------RY3-------> RY4
least sweet---------------------->most sweet
more tobacco-like-------------->more caramel like
Hikayesi de burada ????
Beni vape camiasında tutan aromadır Ry4, Tfa Ry4 Double ve Fa Soho olmasa yanmıştım. Bazen tek içerim bazen ikisini karıştırırım bazen Tribeca varyasyonları yaparım... Elimde ne kadar farklı çeşit aroma yada likit varsa, çok beğendiğim bile olsa mutlaka döner dolaşır bunlara geri dönerim ve hep de elimin altında olması lazım yoksa bütün gün oruç tutup son dakika hocayı ağzında sigara elinde çakmak bekleyenler gibi yokluk çekiyorum ????
Ry4 u görünce bende tribecadan ötürü çok sevdiğimden kısaca hikayeyi ele almıştım cevaplarimda; senin de aslını eklemen güzel oldu...
Ruyan ile bu kimyager arkadaşın arasında rivayete göre bahsettiğim diyalog ta geçiyor hocam tamamen bir sigara simülasyonu olarak değil de bu teknolojiye yakışacak şekilde insanların özgürce ve dilediği tat ile nic yoksunluğunu eğlenceli hale getirme fikri...hikayenin gerisi serileri getiriyor zaten ????