comandante
Council
Elimin ucunda duruyor. ,beyin bas basma tedirginliği içinde emir vermiyor parmaklara. biraz daha zehirlenmeye ihtiyacım var galiba.????????????
1 saniye durma üstat. bas gitsin ???? sonra teşekkür edeceksin bana

Elimin ucunda duruyor. ,beyin bas basma tedirginliği içinde emir vermiyor parmaklara. biraz daha zehirlenmeye ihtiyacım var galiba.????????????
üstat değişik likitlere uygun değişik kombinasyonlar hava akışı ve vurum elde etmeniz mümkün. ????Elimin ucunda duruyor. ,beyin bas basma tedirginliği içinde emir vermiyor parmaklara. biraz daha zehirlenmeye ihtiyacım var galiba.????????????
Referans olarak @GaziHazar kardeşimiz biraz ironik olmuş .
flash gibi bir atomizer. klonundan farkı kalitesi ????Sesi puanlayacak olursam Flashda 0 ses var neredeyse,
o yüzden aldıklarım sınırlı üstat ????????????Referans olarak @GaziHazar kardeşimiz biraz ironik olmuş .zira kendisi ses hızında zehirlenip ışık hızında panzehir bulur. ???? ???? ????
Zehri veriyorsan eğer!!! Bulmayada yardımcı olman lazım, biz zehri aldık ama stokta mal yok mal !!! Lüdven stok için kolları sıvayalım, hadi bir el at bakalım![]()
Ufff bende mi milleium alsam napsam
Era pro sessizlik durumunda nasıl peki ? Sesi puanlayacak olursam Flashda sıfır ses var neredeyse hadi 1 diyelim,
Bak iste bu zehri alirimo chimneyleri merak ediyorum, ne veriyor diye
![]()
Bacalar çok nitelikli. ????
Biri adeta prime, diğeri MTL pinli V5, standart olan zaten bildiğin v4 ????
Karışmak ne gelime, eli ayağı tutuşmuş videolarda bir kusur bulsamda almasam derdinde. Panzehir arıyo panzehir ???????? zehir kana karışmaya başlamış ????
Sen gönderme, sen sadece al depoya at. Bir gün bişeyler ayarlarız. Bakarsın ben gelirim, bakarsın ordan buraya biri gelirAh bir Arap Faik bulsam neler göndereceğim de, maalesef bir teşebbüs çok kötü bitti ???? o nedenle ben de sadece ???? vermeye karar verdim ????
siradaki video, basladigi yerde ne dedigine dikkat ????Anlik durum ????
siradaki video, basladigi yerde ne dedigine dikkat ????