• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Era pro sessizlik durumunda nasıl peki ? Sesi puanlayacak olursam Flashda sıfır ses var neredeyse hadi 1 diyelim, Minor bana göre 3 puan flasha nazaran. Peki Era nasil bu durumda çünkü sıkılık ve sessizlik en önemli kriter benim icin bosuna zehirlemeyelim kendimizi.

Tedarikçiye sabah 9 da mesaj attım resmen haftada 2 3 gün ben uyandiriyorum adami

Zehri veriyorsan eğer!!! Bulmayada yardımcı olman lazım, biz zehri aldık ama stokta mal yok mal !!! Lüdven stok için kolları sıvayalım, hadi bir el at bakalım:)

Ah bir Arap Faik bulsam neler göndereceğim de, maalesef bir teşebbüs çok kötü bitti ???? o nedenle ben de sadece ???? vermeye karar verdim ????

Ufff bende mi milleium alsam napsam

Alalalalalalalalalalalalal aalllll ????????

Era pro sessizlik durumunda nasıl peki ? Sesi puanlayacak olursam Flashda sıfır ses var neredeyse hadi 1 diyelim,

Era Pro yan vidalar fevden daha sessiz, alt hava yüzüğü de minör gibi. Sıkılık sorunu da yok, zira 0.8pin ile başlıyor

Bak iste bu zehri alirim ;) o chimneyleri merak ediyorum, ne veriyor diye :)

Bacalar çok nitelikli. ????
Biri adeta prime, diğeri MTL pinli V5, standart olan zaten bildiğin v4 ????

siradaki video, basladigi yerde ne dedigine dikkat ????

Forumdan kendimizi nasil banliyoruz :D

Burada muhtesem bir cete var ve panzehirleri ise yaramiyor :D

Bu arada bu videoyu izledim, adam bana hic samimi gelmedi. Kapiçinooooo diyen nusret gibi bu arkadaş :)

Derlerki italyanlarin aroma esigi dusuktur. Tam true mtl avcisi, yani vurum ve sıkılık en sevdikleri noktalarmis ;)

Geri