Telegram gurupları Era Pro arıyorum çığlıklarıyla inliyor.Haklarını teslim edelim güzel çalışıyorlar ????????
abi era pro var piyasada ???? en kötü 1 hafta 10 güne olacak (sıfır)Olmayan Era Pro ile zehir
Olmayan Era Pro ile zehir
Şssst. Bıyıklı yok. ????????Ultem tankı satılıyor, heç sallamam. ???? Alır geçerim, bu ara gümrükçü bıyıklıya ayar oluyom zaten.
Bide kuma şeetmemiz lazım.
Sonuncu galiba 700 e satıldı. Yeni seri 1.000TL den girer.abi era pro var piyasada ???? en kötü 1 hafta 10 güne olacak (sıfır)
edit: getirecek olanın yalancısıyım
abi fiyattan emin misin? ikinci el mi bakıyorusn era proyaSonuncu galiba 700 e satıldı. Yeni seri 1.000TL den girer.
Neyse ki tanıdıkların var Era Prosu
(ben ise zaten Uzi FanBoy. gerçi Era da var ama olsun)
Artık varsada yok o bıyıklı, ctesi gününden beri sövüyorum. Çok güzel rahmet okuyorum.Şssst. Bıyıklı yok. ????????
Sonuncu galiba 700 e satıldı. Yeni seri 1.000TL den girer.
Neyse ki tanıdıkların var Era Prosu
(ben ise zaten Uzi FanBoy. gerçi Era da var ama olsun)
Ne Era Proymus arkadas, yani basima gelecegi bilmesem gidip alacam ha![]()
@murcix sessiz sakin bekliyoruz dedik daha kargo gelmedi mitatil matil bilmem ben Dün verdin siparişi bugün nasıl elinde degil ki
Sürekli olarak taciz olabilir şimdiden kusura bakma![]()
bu arada buna ilaveten.Evet pinler de geliyor. Yedek tank almadım sadece, SS+pei yada SS+PC çıkınca alacağım.
mesela "piiiii ben de prime'i ato saniyormusum, megerse kayfun cuce gezegenmis" gibi mi????