girgir aslinda sadece goygoyhanede yapiliyordu ve hizina yetismek mumkun degildi. pandemi ile birlikte herkesin huzuru kacinca insanlar icine kapandi. aktif kisi sayisinin dusmesi ile oradaki ortam da kisitli kisiyle genele yansidi. full goygoy degilde konulu/bilgili girgir gibi oldu. tamam bazen fazla kaciyor ama insanlar okurken hem az da olsa gulumsuyor, hem de guncel kullanici bilgilerini aliyorlar. bu benim dusuncem tabi
Pandora v2 kullanan bilgisi olan var mı ? Telegrama düşmüş yeni 53 dolares civarı eder mi ?
muhabbet arasinda herhangi birinizin kalbini kirdiysam kusurumada bakilmasin![]()
minor gelir gelmez önce kanthalla deniycem ama sonra tc girişicemTC girecem, daha sonra @@GaziHazar a ???? yapacam,
ne demek ustat, her kelimenin ozenle secip yazildigin belli zaten. dost meclisinde sakalasiyoruz neticede ????
bu arada, evet buradaki etkin populasyonun geneli cok tecrubeli. eski heves ve heyecani torpulenmis edinecegi bilgiyi edinmis ve kriterleri oturmus insanlar. geriye dedigin gibi hos sohbet ve sakalasmalar kaliyor.
tabi ki yeni/tecrubesiz arkadaslar geldikce de en etkin bicimde yardim ve yonlendirme aliyorlar.
tabi "en iyi ato hangisi" gibi kolayci sorulardan yilmis bir topluluk olarak, daha cok okumus/arastirmis ve nitelikli sorular soran saygili ve kibar yeni kullanicilar bu cevaplari ve yardimlari ediniyor. Renk de katiyorlar, bizlere de keyifli sohbet kapisi aciyorlar.
bunu da dip not olarak demis olayim ????
Tahmin ettim üstad. Ederi konusunda soru işareti vardı kafamda onu da @murcix yanıtlamış oldu.Denemeden yapiya bakarak, sicak buhar ve aromasi bol bir yapiya benziyor ama vurum noktasi nasil olur bilmem. Sankim az pastane tatlarina yakin bir aroya benziyor. Ama yakisikliymis![]()
28 ga teli 6 tur atıp iç çapına da 2.5 tan 3 versem sınıfı geçer mi hocam ????????????tabi "en iyi ato hangisi" gibi kolayci sorulardan yilmis bir topluluk olarak, daha cok okumus/arastirmis ve nitelikli sorular soran saygili ve kibar yeni kullanicilar bu cevaplari ve yardimlari ediniyor. Renk de katiyorlar, bizlere de keyifli sohbet kapisi aciyorlar.
afffeeriiinnn sana. sen zaten zeki birine benziyon, sapkandan belli![]()
sen simdi disarida bekle hele, zil calinca biz cikarken seni de iceri alirim [emoji38]
Eeee sor dedin sorduk,mizikci hoca nolcak ????afffeeriiinnn sana. sen zaten zeki birine benziyon, sapkandan belli
sen simdi disarida bekle hele, zil calinca biz cikarken seni de iceri alirim ????
Keyifli sohbet dediin bu muydu ? ????????????
yok @murcix fotoşok biliyo@murcix @GaziHazar pişti olmuşsunuz yawww ????
çift pilli mod boyutlarına yakın olduğu için elemiştim 75c sini ama çipi için beğenilir
Körler sağırlar birbirini ağırlar işte abi ????@murcix @GaziHazar pişti olmuşsunuz yawww ????